Porsche panamera pris danmark 2021 e-hybrid 4
© Porsche

Porsches miljøvenlige direktørvogn lander i Danmark!

Med danmarkspremieren på Porsche Panamera 4 E-Hybrid, kommer priser på både sedan- og stationcarvarianterne af opladningshybriden til den klimavenlige direktør.

18. februar 2021

Priser på Porsche Panamera 4 E-Hybrid

Plug-in varianten af Panamera har danmarkspremiere, og det er til en frapris på 1.199.000 kr. for den regulære 4 E-Hybrid, og 1.237.900 kr. for den tilsvarende Sport Turismo-variant. 

Det køber dig en opladningshybrid med fire sæder, en systemydelse på 462 hk og en elektrisk rækkevidde på op til 54 km. Den kan nå fra 0-100 km/t på 4,4 sekunder vha. et firehjulstræk og en ottetrins PDK-gearkasse.

Selvom bilen er på danmarkspremiere nu, så er det ikke første gang, vi møder den. Tilbage i 2017 kørte vi nemlig en tur i den grønne direktørvogn, da denne blev fremvist i Sydafrika. 

Med boostet fra de elektriske motorer, bliver Porsche Panamera 4 E-Hybrid tungere, men får også et elektrisk skub op fra de 330 hk som forbrændingsmotoren leverer uden hybridhjælp. På det danske marked findes kun én anden Porsche med E-Hybrid-teknologien, og det er Cayenne.

Porsche panamera pris danmark 2021 e-hybrid 4
© Bil Magasinet

Hvordan kører den?

Læs et uddrag af vores anmeldelse af Porsche Panamera 4 E-Hybrid herunder:

"Som de andre versioner af den nye Panamera kører den fremragende. Den er både stor og (ekstra) tung, men på en snoet bjergvej føles den overraskende adræt. Og i Sport-mode snerrer V6 biturbo'en, så man føler, man sidder i en rigtig Porsche, selvom det er i den malige ende af skalaen." skriver Daniel Bohnsen i kommentar til en køretur, vi tog i Sydafrika.

I dag har bilen dog fået nogle konkurrenter. Blandt andre BMW's 545e laver lignende mængde hestekræfter, har tilsvarende rækkevidde og huserer én ekstra passager. Det gør den alt sammen for næsten halv pris af Porschen.

Porsche panamera pris danmark 2021 e-hybrid 4
© Porsche

Porsche er glade for de nye bilafgifter

"Vi er glade for, at regeringen gerne vil fremme grønne biler. Vi har stor erfaring med hybrider, og glæder os over, at Panamera 4 E-Hybrid er slipper med 60 pct. af almindelige registreringsafgift på grund af dens lave CO2-udslip," siger pr-chef Peter Jurland fra Porsche Danmark.

Elbilen Porsche Taycan fås fra 749.000 kr, med de nye afgifter, men Peter Jurland forklarer, at det er en anden biltype, fordi den har mindre plads i kabine og bagagerum, og i modsætning til Panamera ikke må trække et påhængskøretøj. 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...