Porsche Exclusive lancerer ny lakering til en svimlende pris

Vi ved godt, at en lakering til bilen kan være dyr. Men Porsche Exclusive har lige overgået alt og alle. Lakken koster næsten det samme som en 911 Carrera.

16. august 2017 af Mathias Brandt

Ligesom stort set alle andre eksklusive bilproducenter, tilbyder Porsche selvfølgelig også, at dem med dybe lommer, kan få deres Porsche til at se ud, præcis som de vil. Porsche’s afdeling hedder meget passende Porsche Exclusive, og her kan du få lov at skræddersy din bil.

En af de ting, som du typisk kan vælge, er Porsche’s PTS-farver. PTS står for Paint to sample, hvilket betyder, at du har et langt større udvalg end ‘almindelige’ Porsche-kunder. Nu har Porsche Exclusive tilføjet den hidtige dyreste farve. Prisen er lige til at falde ned af stolen af – du skal fiske knap 615.000 kr. Op af lommen for en Python Green Chromoflair-farve, og så vil Porsche kun lakere den på deres 911 Turbo S.  

Informationerne kommer fra Instagram-kontoen, PTSRS, som har specialiseret sig i at lægge billeder op, af alle de forskellige PTS-farver, som Porsche producerer.

Efter de havde lagt billedet op, kom der massevis af kommentarer, som havde svært ved at tro, at prisen (82.645,50 Euro) kunne passe. Som flere påpegede, er det ikke langt fra prisen på en standard 911 Carrera, som starter fra 97.800 Euro i Tyskland.

Det fik PTSRS til at lægge endnu et billede op, hvor man kan se ekstraudstyrslisten, som ganske rigtigt viser det astronomiske beløb på 82.645,50 Euro, som svarer 614.601,50 danske kroner.  

Men Porsche Exclusive er ikke stoppet der – for udfra ekstraudstyrslisten kan man se, at denne Porsche 911 Turbo S har ekstraudstyr for svimlende 113.380,95 Euro, hvilket svarer til 843.168,77 danske kroner. Det må siges at være en anselige mængde penge, når man kigger på basisprisen på en 911 Turbo S i Tyskland, som starter fra 1,5 mio. danske kroner.

Den specielle changerende farver, kan i øvrigt også fås i blå, guld og violet, men der vil kun blive leveret fem af hver farve hvert år. Og lur mig, om der ikke nok skal være flere rige mennesker derude, som glædeligt betaler for denne speciallakering.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...