© Porsche

Porsche-ejer bygger unik garage til sit kæreste eje

Der er garager, som udelukkende har praktiske formål, og så er der de garager, som symboliserer ægte kærlighed til bilen. Det her et smukt eksempel på det sidste.

14. august 2017 af Anders W. Vorup


Hvem har ikke lyst til at bygge en garage til sin yndlingsbil? Andreas Kümmel, en 46-årig sikkerhedschef for en stor bank i Tyskland, havde i hvert fald. Hans Porsche 911 G-model Speedster fra 1989 skulle ikke stå i kulden og gå til.

Nu tænker du så, at en sikkerhedschef for en stor bank sikkert bygger en enorm garage flere 100 kvadratmeter og et hav af udsyr, men det er ikke tilfældet. 

Det primære mål med garagen er, at han skal kunne betragte sit legetøj fra sin sofa i stuen. 

Andreas fik hjælp af en kammerat, der er uddannet arkitekt, hvorefter garagen kunne bygges omkring designet på bilen. Og Porsche 911 Speedster fra 1989 værende en lille bil, er garagen selvfølgelig det samme.

Gulvet og paneler er bygget i samme stil, og udover designer-hjælp fik Andreas også en lys-specialist med på idéen. Derfor har garagen en speciel fjernbetjent belysning, hvor ingen skygger eller refleksioner forstyrrer bilens smukke udseende.

Porsche’n har en speciel historie for Andreas. Da hans far gik på pension, var hans største drøm at eje en Porsche 911 Speedster. Desværre blev projektet aldrig en realitet, men nu har Andreas båret drømmen videre.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...