Porsche's nye 911 Turbo lanceres nu i en ny variant, verden ikke har brug for...

Jo, den nye Porsche 911 Turbo S rammer 100 km/t på 2,7 sekunder, og nu er fabrikken klar med to nye varianter, som skal gøre den marginalt hurtigere.

27. marts 2020 af Anders Richter

Porsche har lanceret sin nye generation af 911 Turbo, og det er noget af en krabat. Den har 650 hk, rammer 100 km/t på 2,7 sekunder, og kysser 330 km/t, før den hejser det hvide flag på Autobahn. Alt det kan du læse mere om i vores tidligere artikel lige hér. 

For mange Porsche-entusiaster er dette dog ikke nok. De har brug for mere. Derfor kommer Porsche nu med to nye varianter til dem. 

911 Turbo S bliver mere hårdkogt

Porsche nye 992 findes endnu ikke i hverken en GT3- eller GT2-udgaver, og derfor lancerer Porsche nu to nye udstyrspakker til 911 Turbo S, som kan give nogle af entusiasterne lidt sjov, indtil GT-udgaverne kommer på markedet senere.

2 nye udstyrspakker

"Lightweight" og "Sport", hedder de nye udstyrspakker, som kan tilkøbes, når du bestiller en ny Porsche 911 Turbo S.

30 kg forsvinder

Lightweight-pakken skærer 30 kg af bilens egenvægt. De kg fjernes ved bl.a. at udstyre den med et sæt skålsæder og fjerne bagsæderne helt. Samtidig bliver det støjdæmpende materiale, bilen er udstyret med fra fabrikken, barberet ned, og glasset i ruderne er også tyndere. 

Med i pakken får du også en letvægtssportsudstødning og PASM-sportsundervogn. 

En Sport-pakke kommer også

De eksakte detaljer omkring Sport-pakken er endnu ikke fastlagt, men den vil handle mere om det visuelle udtryk end flere hk eller lavere vægt. 

Den vil angiveligt få baglygter i en mørkere kulør, andre fælge, en masse mørke eksteriør-detaljer og så bliver taget udført i kulfiber. En detalje, som du også kan bestille til din Turbo S allerede nu. Der koster "blot" 70.395 kr. ekstra...

Starter ved 4,2 mio. kr. 

Om verden har brug for disse nye udstyrspakker er tvivlsomt, for hvad gør 30 kg egentlig for dine præstationer? Ikke specielt meget. Og kan du mærke effekten på en bane? Måske, men du skal være racerkører med en meget følsom bagdel for at kunne mærke forskel. 

Priserne for de nye udstyrspakker er endnu ikke oplyst, men tydeligt er det, at de kommer til at koste en hel del. Til info kan vi fortælle, at en Porsche 911 Turbo S starter ved 4.189.247 kr.

Vil du selv prøve at specificere en Porsche 911 Turbo S, så prøv den danske konfigurator lige hér!

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...