Øv bøv: Alle Porsche 911 GT2 RS er revet væk

Hvis du gik med tanken om at anskaffe dig en Porsche 911 GT2 RS, må vi desværre skuffe dig. Den bliver kun produceret i et begrænset antal, og alle er solgt.

23. juni 2017 af Mathias Brandt

Det er ikke længe siden, at Porsche lancerede sin nye 911 GT2 RS på et lidt utraditionel måde. Det blev nemlig gjort på en E3 gaming-messen i USA. Siden da, er der ikke kommet meget ud om bilen, og Porsche været yderst sparsomme med billeder og specifikationer. Nu har det tyske bilblad Auto Bild fået flere detaljer om bilen.

Den skulle eftersigende blive produceret i 1.000 eksemplarer, og modellen er allerede udsolgt. Af disse, skulle 918 biler angiveligt være blevet tilbudt til Porsche 918 Spyder-ejere. Hvilket, hvis alle bed på, kun efterlader 82 biler til andre interesserede kunder.

Flere af de store internationale bilblade har allerede fået lov at køre en for-produktionsbil og kan derved også løfte sløret for, hvor ekstrem den nye GT2 RS bliver.

Den bliver udstyret med en 3,8-liters boxermotor med biturbo. Porsche’s troldmænd har tryllet 700 hidsige hypper frem, hvilket er 80 hestekræfter mere end den gamle og allerede vanvittige 997 GT2 RS.

Vanen tro bliver alle kræfterne sendt ned gennem baghjulene. Den gamle 977 GT2 RS kunne kun fås med manuelt gear, mens den nye kommer med Porsche’s dobbeltkoblingsgearkasse PDK. Den kører fra 0-100 km/t på 2,9 sekunder og stopper først ved 340 km/t.  

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...