Singer Denmark Bil Magasinet redaktionschef Anders Richter 2018
© Bil Magasinet

Lydartikel: Summen af alle Porsche 911 (8:55 min.)

25. december 2018 af Bil Magasinet

Forestil dig, at tage det bedste fra alle de 911-versioner, Porsche nogen sinde har lavet, og byg så den bil. 

Det er tanken bag de biler, som den amerikanske kult-bilbygger Singer laver. Nu er den første i Danmark, og Bil Magasinets redaktionschef, Anders Richter, får en tur i bilen, der blot hedder "Singer Denmark"

Lyt til hans historie i denne lyd-artikel

Featurehistorien "Den danske Singer" er skrevet af Anders Richter og oplæst af Mikkel Thomsager, og du kan lytte til artiklen via linket herover. Du kan du også lytte til den via iTunes.

Det er gratis at lytte til artikler fra Bil Magasinet, fordi de er sponserede. Denne lydartikler er sponseret af vores egen udgivelse "Bil-Revyen 2019".

En stor del af oplevelsen med Bil Magasinet er jo, at se billederne til artiklerne. Se dem og læs alle billedtekster og specifikationer på bilen i Bil Magasinet #1901, som er på gaden nu, fra side 70. Bestil abonnement her.

Lyt til feature-artiklen om Porsche 911 GT2 RS og McLaren 720S fra samme magasin her.

Chefredaktør Mikkel Thomsager og redaktionschef Anders Richter har tidligere haft succes med unikke podcasts med kendte bilentusiaster som gæster. Det er ikke slut, men der går måneder mellem, at der kommer nye podcasts op. I mellemtiden kan du lydartikler som supplement til de hidtidige podcast.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...