Porsche 911 GT2 McLaren 720S Ring Knutstorp 2018

Lydartikel: Hyper-Porsche møder sin overengelskmand (7:19 min.)

22. december 2018 af Bil Magasinet

GT2 er den hidtil vildeste Porsche 911 - i enhver henseende. Men hvordan klarer hypber-Porsche'n sig mod en ligeværdi opkomling fra Storbritanien. McLaren 720S, sigter direkte mod Porsche's flagskib.

Få svaret i denne lydartikel. 

Featurehistorien "Tungen lige i munden" er skrevet af Frederik T. Frey og oplæst af Mikkel Thomsager, og du kan lytte til artiklen via linket herover. Du kan du også lytte til den via iTunes.

Det er gratis at lytte til Bil Magasinet artikler, fordi de er sponserede. Denne lydartikel er sponseret af vores egen udgivelse "Bil-Revyen 2019".

En stor del af oplevelsen med Bil Magasinet er jo, at se billederne til artiklerne. Se dem og læs alle billedtekster og specifikationer på de to biler i Bil Magasinet #1901, som er på gaden nu. Bestil abonnement her.

Chefredaktør Mikkel Thomsager og redaktionschef Anders Richter har tidligere haft succes med unikke podcasts med kendte bilentusiaster som gæster. Det er ikke slut, men der går måneder mellem, at der kommer nye podcasts op. I mellemtiden kan du  lydartikler som supplement til de hidtidige podcast.

Bil Magasinet #1901 side 50-51
© Bil Magasinet

Bil Magasinet #1901

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...