Lydartikel: Danske David har bygget din drømmegarage (5:27 min.)

At have penge nok til at bygge sin ultimative drømmegarage, sker ikke for alle. Men danske David har gjort netop dette. Anders Richter har besøgt ham i denne artikel, som du kan lytte til hér

31. januar 2019 af Mathias Brandt

Vi har tidligere besøgt den danske IT-guru og racerkører David Heinemeier Hansson for at kigge på hans Pagani Zonda og Koenigsegg. Denne gang har han dog overgået sig selv. Han har nemlig ­bygget sin drømmegarage i amerikanske Malibu.

Det er gratis at lytte til artikler fra Bil Magasinet, fordi de er sponserede. Denne lydartikler er sponseret af vores egen udgivelse "Bil-Revyen 2019".

En stor del af oplevelsen med Bil Magasinet er jo, at se billederne til artiklerne. Se dem og læs alle billedtekster i Bil Magasinet #1902, som er på gaden nu, fra side 72. Bestil abonnement her.

Du kan også lytte til feature-artiklen om Porsche 911 GT2 RS og McLaren 720S lige her.

Chefredaktør Mikkel Thomsager og redaktionschef Anders Richter har tidligere haft succes med unikke podcasts med kendte bilentusiaster som gæster. Det er ikke slut, men der går måneder mellem, at der kommer nye podcasts op. I mellemtiden kan du lydartikler som supplement til de hidtidige podcast.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...