Her samler vi 2.702 Lego-klodser til en smuk Porsche 911 GT3 RS

Anders og Mathias brugt to aftner og sammenlagt 13 timer på at samle Lego Technic’s mest imponernede kreation til dato, Porsche 911 GT3 RS.

22. januar 2017 af Mathias Brandt

Lego's Technic-afdeling har givet os mange fantastiske biler gennem tiden, men denne Porsche 911 GT3 RS er alligevel noget af det bedste, de endnu har lavet.

Bilen består af 2.702 dele, er bygget i forholdet 1:8 og har en detalje-grad, som man kun kan have respekt for. Derudover er målene godkendt af Porsche, så der er styr på sagerne.

Blandt de mange fine detaljer kan vi nævne:

* Justerbar spoiler
* Rat med skifte-paler
* Gule bremsekalibre
* Rød affjedring
* Lavprofil-dæk
* Gearkasse
* V6-motor med bevægelige stempler
* Bagagerum med tilhørende kuffert
* Originale klistermærker
* Motorrum, der kan åbnes, så du kan se stemplerne køre.

Derudover kan dørene selvfølgelig åbnes, og det samme kan handskerummet, som gemmer på et lille klistermærke med bilens serie-nummer.

Set oppefra er bilen også et lille kunstværk. Og vi er vilde med, at Lego har valgt den helt rigige orange nuance til bilen.

Samlemanualen er intet mindre end et kunstværk i sig selv. Med en over 800 trins manual, du skal arbejde dig igennem, er det med at holde tungen lige i munden, for ikke at overse små detaljer. Alt hænger sammen, og har du glemt en lille del, så bliver du straffet senere i byggeprocessen og må arbejde dig tilbage for at begynde forfra.

Anders og Mathias fik ikke lov at gøre det i arbejdstiden, så de forskansede sig hjemme hos Anders og filmede hele processen, som du kan se her:

Efter 2.702 klodser var Anders og Mathias færdige. Men vi har en ny udfordring til dem - en 1:1 LEGO-version af samme bil – denne gang med 315.000 klodser!

Hvis du selv vil se denne store bil, så bliver den udstillet til LEGO-world i Bella Centeret fra torsdag den 16. til søndag den 19. februar 2017.

© LEGO

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...