Byd velkommen til den mest ekstreme 911’er nogensinde!

Den nye Porsche 911 GT2 RS bliver den kraftigste 911'er nogensinde. Den er netop præsenteret i USA og her er, hvad vi ved:

12. juni 2017 af Mathias Brandt

Den nye Porsche 911 GT2 RS er den mest ekstreme 911’er, der nogensinde har forladt fabrikken i Stuttgart. Vi har længe set spionbilleder af bilen, hvor den har været pakket godt ind for ikke at afsløre for mange deltaljer. 

Men i nat fik vi lov at se den for første gang – og den er ligeså voldsom, som vi havde forventet.

Læs hvordan Søren Juul oplevede den forrige GT2 RS

Porsche valgte en lidt utraditionel måde at præsentere bilen, det blev nemlig gjort i forbindelse med at Forza Motorsport lancerede deres syvende udgave af det populære racerspil. Den nye 911 GT2 RS er selvfølgelig bilen, som kommer til at pryde forsiden af spillet.

Det er stadig sparsomt med oplysninger, men rygterne siger, at den bliver udstyret med en turboladet 3,8-liters boxermotor, der kommer til at yde et sted mellem 650 og 700 hestekræfter. Det gør det til den kraftigste 911’er nogensinde. Forgængeren havde ”kun” 620 hestekræfter.

Se også, da den nye GT2 RS bliver testet på "Ringen"

Modsat den forrige GT2 RS, som kun kunne fås med en 6-trins manuel gearkasse, så forventes det, at den nye bliver udstyret med Porsche’s dobbeltkoblingsgearkasse, PDK.

Vi holder jer opdateret, så snart vi ved mere.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...