De 6 bedste Porsche-instagram profiler

Det flyder med lækre Porsche-billeder på Instgram, og vi er vilde med det. Vi har samlet vores 6 øjeblikkelige favorit-profiler. Se dem her.

11. januar 2017 af Mathias Brandt

PTSRS

Dette er en profil, som kun beskæftiger sig med de såkaldte PTS-farver fra Porsche. PTS står for Paint to sample, og betyder, at Porsche selv lader dig vælge farven på din næste Porsche. Altid sjovt og spændende og se, hvad folk vælger. 

Sharkwerks

Nogle gutter fra Californien, som tuner Porscher. De er specielt kendt for bilen på billedet. Her har de taget udgangspunkt i en Porsche 911 GT3 RS (997 mk II) 

Den er fra fabrikken udstyret med en 3,8-liters boxermotor. Men hos Sharkwerks borer de den op til 4,1-liters. Der findes også en række lækre videoer på deres profil, som helt klart er et besøg værd. 

Lemanhk

Porsche-ejer med hang til de gamle rallyudgaver. Der kommer næsten dagligt en video op, hvor han kører sin gamle 911'er igennem mudder og ligende. 

Magnus Walker 

Det er svært at nævne Porsche og instagram i samme sætning uden at nævne Magnus Walker. Han er uden tvivl blevet et kultfænomen, som opstod efter han medvirkede i videoen - Urban Outlaw. 

Porsche register

En konstant strøm at smukke Porsche. Der er klart en overvægt at de gamle luftkølede biler. 

Paul Geudon

En næsten helt almindelig mand fra England. Hans samling er ikke kæmpe stor, men han har tre af vores favoritter, når det kommer til Porsche. 

Porsche 911 GT3 (996 mk II)

Porsche Cayman GT4

Porsche Panamera 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...