Peugeot RCZ
Peugeot RCZ© bilmagasinet.dk

Tak for den askesky

Uge 17/10 Peugeot RCZ HOT

27. april 2010 af Mikkel Thomsager

I sidste uge skulle Bil Magasinets Søren Juul have været til præsentation af Peugeots nye livsstilscoupé RCZ. Det blev forpurret af den famøse askesky fra Island, som gjorde det umuligt at flyve til Spanien, hvor præsentationen fandt sted.

Damn!

Men ikke for mig. Aflysningen betød nemlig, at den danske Peugeot importør i stedet valgte at få en bil til Danmark, og så var der pludselig mulighed for, at jeg kunne få en kort tur.

Det var godt, for det er en fed bil. Det udvendige design taler for sig selv. Det er super cool. Det rigtig fede er, at oplevelsen er lige så lækker indvendig. Den store boblebuede bagrude giver helt frit udsyn bagud, så du næsten har oplevelsen af at sidde i en cabriolet, når du ser i bagkspejlet.

I forhold til 406 og 407 coupé føles RCZ meget mere speciel, ikke mindst fordi førerpladsen er unik for RCZ med store flotte, næsten retro-agtige instrumenter. Og så kører den godt. God komfort, men stadig lækkert styretøj, godt gearskifte og en villig, kvik turbomotor uden tøven. Vi havde den lille 156 hestes version. Jeg tror den større 200 hestes vil gøre oplevelsen endnu bedre.

Glæd dig til historien i Bil Magasinet den 20. maj. Søren Juul har skrevet den, og lavet et sæt super lækre fotos - i Danmark.

 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...