Den første nye Peugeot 508 i Danmark. Billedet er i øvrigt taget med en Nokia N8 mobiltelefon, ret imponerende lysforholdene taget i betragtning.
Den første nye Peugeot 508 i Danmark. Billedet er i øvrigt taget med en Nokia N8 mobiltelefon, ret imponerende lysforholdene taget i betragtning.© bilmagasinet.dk

Peugeot'en der slet ikke er her

Den første Peugeot 508 er i landet - men det er en hemmelighed

7. januar 2011 af Mikkel Thomsager

Torsdag eftermiddag var jeg til nytårskur hos Peugeot.

De danske Peugeot-forhandlere holder nytårskur i forretningerne den kommende weekend, hvor der er gode tilbyd på 107, 206 og 207, men jeg var til nytårskur hos importøren. Det er et arrangement, hvor importøren fortæller pressen om, hvordan 2010 gik og hvordan 2011 vil gå - håber de.

Den nye Peugeot 508 bliver en vigtig del af det håb. Den introduceres i Danmark til april, så endnu er der ikke skyggen af en 508 i Danmark! Men det var der alligevel. Da foredrag og forklaringer var overståede, fik vi et kort kig i skoleafdelingen, og her stod den, fiks og færdig til ære for de mange Peugeot-mekanikere, der skal læres op i at reparere og servicere den.

Og den er god nok, den virker. Jeg fik den startet, selv om den havde kealess go (nøglefri start), og jeg kørte vel mellem 10 og 15 cm i den.

Det er så ikke nok til, at jeg kan fælde en dom over den. Men første indtryk er en nydelig, rummelig bil i bedre finish end forgængeren.

Når jeg skal være helt ærlig, så har jeg set bilen før. Den stod nemlig på biludstillingen i Paris i oktober. Men det var nu alligevel sjovt at se den i Danmark.

 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...