Motorsportsentusiaster kan nu udleve drømmen om at blive racerkørere for en dag med FDM Motorsports Event på Danmarks bedste motorsportsanlæg og under instruktion af de tidligere Le Mans-vindere John Nielsen og Casper Elgaard
© FDM/ Lise Dreitsel

Kan du køre en racerbil?

FDM tilbyder kurser i ægte racerbiler på Jyllands- og Sjællandsringen

5. september 2011 af Bil Magasinet

Motorsportsentusiaster behøver ikke længere nøjes med at følge deres sport fra sidelinjen eller sofaen. Har man en racerkører i maven, er det nu muligt at udleve drømmen og selv mærke farten. Alt sammen under instruktion af nogle af Danmarks bedste racerkører og på Danmarks bedste motorsportsanlæg.

FDM Motorsports Event har de seneste mange år afholdt de populære kurser på FDM Jyllandsringen, og fra efteråret lægger FDM Sjællandsringen ved Roskilde også asfalt til racerkurserne.

Vind en dag på Europas største gokartbane med 29 af dine venner

”Med FDM Motorsports Event kan motorsportsentusiaster for en dag få lov at prøve kræfter med motorsporten og selv opleve, hvad det faktisk kræver at sidde bag rattet. Men ud over at det skal være sjovt, skal rammerne og sikkerheden også være i orden. Vores kurser afholdes på anlæg beregnet til motorsport og med professionelle instruktører som de tidligere Le Mans-vindere John Nielsen og Casper Elgaard. Der er ikke gået på kompromis med noget. Hverken kvalitet eller sikkerhed,” siger divisionschef i FDM Henning Pedersen.

Kør en ægte racerbil
På kurserne får deltagerne både en grundig introduktion til racerløb, og hvordan en racerbane skal køres, ligesom man lærer om sikkerhed, bilerne og den grundlæggende køreteknik. Endelig får deltagerne lov at prøve kræfter med biler og bane på egen hånd.

”Vores racerkurser er ikke bare en sjov dag med masser af action. Forhåbentlig lærer deltagerne også noget om fart og får respekt for den,” siger Henning Pedersen.

FDM Motorsports Event har stadig ledige pladser på de kurser, der afholdes i efteråret på både FDM Jyllandsringen og FDM Sjællandsringen. Fra foråret 2012 vil der være nye kurser.

Racerkurserne koster fra 2.495 kroner.

Læs mere hos FDM Motorsport

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...