Peugeot 208 GTI elbil 2019 hot hatch

GISP! Kommer den næste Peugeot 208 GTI som elbil?

Rygterne vil vide, at den kommende Peugeot 208 GTI også lanceres i en variant, der ikke forurener.

8. juli 2018 af Frederik T. Frey

Flere medier, herunder motor1.com, melder om, at franskmændene har planer om at lancere en eldrevet variant af den kommende Peugeot 208 GTI, der skal stå ved siden af GTI'en med konventionel forbrændingsmotor.

Det forventes, at begge biler vises for offentligheden i marts måned 2019 i forbindelse med den internationale biludstilling i Genève. GTI'en med benzinmotor vil benytte CMP-platformen, mens den elektrificerede skabes på e-CMP-platformen, der er optimeret til at huse diverse el-artikler. 

Rygtet stammer fra selveste Peugeot-boss, Pierre Imparato, der under et interview åbnede op for muligheden for en elektrisk Peugeot 208 GTI – uden at gå yderligere i detaljer.

Peugeot 308 R Hybrid elbil 2018

i 2015 vister Peugeot dette vilde hybridkoncept af en 308 med op til 500 hk.

Har tidligere vist vilde biler med elektricitet


Peugeot har tidligere vist, at de ikke er afvisende over for el- og hybridteknologi. I 2015 præsenterede franskmændene en konceptbil, kaldet 308 R Hybrid, der i kombinationen af en turbobenzinmotor og elmotor yder op til 500 hk.

I samme interview som Pierre Imparato hentydede til en elektrisk Peugeot 208 GTI, afslørede han mærkets planer for elektriske gadebiler, der vil yde op til 536 hk. Vi forventer, at flere detaljer dukker op, som vi nærmer os den internationale biludstilling i Genève og flere mærker generelt ruster sig til en el-offensiv omkring 2020. 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...