© bilmagasinet.dk

Danske priser: Peugeot 208 fra 144.990 kr.

Peugeot 208 introduceres til maj - her er de første priser

27. marts 2012 af Mikkel Thomsager

Peugeot har store forhåbninger til den nye Peugeot 208. Det er årsagen til,at den danske importør nu offentliggør to priser på bilen, selv om den først introduceres i Danmark til maj.

Billigste version bliver 1,4 HDi 68 hk med tre døre og Access-udstyr med 15” stålfælge, blinklys i sidespejle, LED-baglygter, fjernbetjent centrallås med lokaliseringsfunktion, komfortblink, multijusterbart rat, to elruder, højdejusterbart førersæde, cd/radio med MP3, og følg mig hjem-lys.

Sikkerhed omfatter seks airbags, selealarm på fører- og passagersæde, højdejusterbare nakkestøtter og to ISOFIX-beslag på bagsædet. Mindste motor er Peugeots kendte 1,4 liter HDi turbo-diesel med 68 hk.

Den anden pris er på Peugeot Active 1,6 HDi 5-dørs med 92 hk. Den starter ved 194.990 kr. Active-udstyret omfatter 15” stålfælge, blinklys i sidespejle, indfarvede sidespejle og dørhåndtag, LED-baglygter, elspejle med varme, aircondition med køl i handskerum, udendørs temperaturmåler, multifunktionsrat, varme i forsæder, splitbagsæde, fartpilot/-begrænser og cd/radio med 7” trykfølsom skærm, Bluetooth, USB/AIX og seks højttalere.

Peugeot 208 introduceres i Danmark i weekenden den 12.-13. maj.

 

© bilmagasinet.dk

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...