Brian Madsen og Anja Posorski kører om det danske mesterskab i år i denne Peugeot 207 Super 2000, som de testede i et enkelt løb sidste år med en flot andenplads som resultat

© Michael Eisenberg

Brian går efter guldet

Brian Madsen vil være Danmarks hurtigste rallykører i 2011 i firehjulstrukken Peugeot 207 Super 2000

19. februar 2011 af Steen Bachmann

Efter at have vundet et overlegent danmarksmesterskab i klassen for tohjulstrukne biler i 2010 vil rallykøreren Brian Madsen i år forsøge at blive landets bedste i det mest prestigefyldte mesterskab, klassen for firehjulstrukne rallybiler.

Brian Madsen og hans codriver Anja Posorski havde allerede efter næstsidste løb i 2010 sikret sig mesterskabet for de tohjulstrukne biler med en forhjulstrukket Peugeot 306 MAXI. I årets sidste løb stillede de op i en lejet, firehjulstrukket Peugeot 207 Super 2000 og overraskede alle ved at blive nr. 2, kun ni sekunder efter vinderne. Og det har givet blod på tanden:

"Vi har indgået aftale med italienske Friulmotor om at køre den samme bil, som vi testede i et rally sidste år, og som italienerne Basso og Dotti blev nummer ni med i Rallye Monte-Carlo i januar," fortæller Brian Madsen.

"Vi vil kæmpe med om DM-guldet, men er klar over at al begyndelse er svær, det så vi jo, da vi kørte første gang i bilen. Konkurrencen i dansk rally er kommet op på et rigtig højt niveau med fire-fem Super 2000-biler, så ingen kommer sovende til topplaceringer i 2011," siger Brian Madsen.

Har kørt et enkelt løb med bilen
Han vurderer dog samtidig, at erfaringerne fra det første løb med bilen vil stille ham på lige fod med konkurrenterne, når starten går til årets første rally til Danish Rally Championship. Det sker i dagene fredag den 25. marts og lørdag den 26. marts i Wikinger Rally, som køres syd for grænsen med start og mål i Süderbrarup i Nordtyskland.

Brian Madsen oplyser, at satsningen med den firehjulstrukkne Peugeot 207 Super 2000 er kommet i stand takket være en økonomisk saltvandsindsprøjtning fra teamets sponsorer, Pierre.dk, HJ Huse A/S, Statoil, Beierholm, Filtersupport, Dinitrol Slagelse, slagelsebilpleje.dk samt Peugeot Forhandlerforening.

Tekst & foto: Michael Eisenberg

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...