ny peugeot 308 2021 plugin hybrid
© Peugeot

Se billederne: Her er den nye Peugeot 308

Peugeot præsenterer den spritnye Peugeot 308, hvor designerne har fået lov til at nørde lige dele udseende og optimering af aerodynamik.

28. november 2021 af Emma Steensen

Blikfang og gode detaljer

Designerne hos Peugeot har umiddelbart fået fat i den lange ende, hvad angår fremtidigt design. Hos den nyligt præsenterede Peugeot 308 dominerer de dramatiske signaturlygter fortil, hvor det bagtil er den iøjnefaldende bagspoiler, der fanger blikket. 

Selvom der sker meget designmæssigt på den nye 308, er den samtidig en bil, der tillader øjet at finde hvile i lige så høj grad som den opmuntrer til at udforske linjerne og detaljerne. 

ny peugeot 308 2021 plugin hybrid
© Peugeot

Ekstra god plads

Formen på Peugeot 308 er i dag slet ikke at sammenligne med formen på dens forgænger. Blandt andet er akselafstanden øget med 55 mm og selv om det gør 308'eren til en større bil, har den beholdt en vis elegance, godt hjulpet på vej af det nye sporty design. 

Bagsædet nyder i særdeleshed godt af den øgede akselafstand, hvor der bliver noget mere plads til passagerne. Derudover siger Peugeot, at de har gemt 34 liter ekstra opbevaringsplads rundt om i kabinen. 

ny peugeot 308 2021 plugin hybrid
© Peugeot

Alt i alt et godkendt design

i-Cockpit, som Peugeot kalder deres nye version af instrumentbordet, er velkendt fra andre modeller. Det tæller en 10 tommer skærm over det kompakte rat og ligeledes findes en 10 tommer skærm centreret i midten, der fungerer som infotainmentsystem. 

Den nye Peugeot 308 er generelt en flot bil at se på. Det er tydeligt at Peugeot fastholder en helt bestemt designmæssig retning, men det fungerer godt for dem. 
308 har fået et langt mere sporty udseende og bliver spændende at teste på vejene, når den kommer til salg i sidste halvdel af dette år. 

Læs også: Vi har set nærmere på 308 SW og gennemgår priser for både SW og hatchback her.

308 kommer tilsyneladende som plug-in hybrid

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...