En meget glad Adam Hjortflod vandt Opels talentkonkurrence.

© Opel

Udvalgt blandt 7200 ansøgere: Her er Danmarks nye rally-talent

Mere end 7200 håbefulde drenge og piger søgte om at blive Danmarks Rallytalent 2016, da Opel indbød alle med interesse for at køre rally til en konkurrencen, hvor hovedpræmien er en uddannelse som rallykører.

15. juni 2016 af Esben Skrumsager

Med en uddannelse som rallykører og en start i en afdeling af det danske rallymesterskab som hovedpræmie lancerede Opel i foråret en stor konkurrence for unge mennesker med benzin i blodet.

Mere end 7200 håbefulde ansøgere sendte en ansøgning, og efter flere udvælgelsesrunder blev 10 motorsportsinteresserede unge mellem 20 og 31 år samlet til en dyst på køreteknik. 

Vinderen blev den 20-årige mekanikerlærling Adam Hjortflod fra Vig.

- Det er simpelthen en drøm, der er gået i opfyldelse for mig. Jeg er overlykkelig og glæder mig helt vildt til at komme i gang, siger Adam Hjortflod.

Opel havde indbudt ti ud af 7200 ansøgere til den endelige test på FDM Sjællandsringen.

Første gang han skal i ilden bliver til et klubrally på Stevns den 26. juni, og så venter der seks andre klubrally over sommeren, inden han for alvor skal prøve kræfter med de bedste danske rallykørere den 24. september, hvor femte afdeling af det danske rallymesterskab køres omkring Roskilde.

Her skal Adam Hjortflod køre i en Opel Corsa OPC, og han får dermed chancen for at dyste mod etablerede rallykørere i Opel Corsa Rally Cup, hvor alle kører i identiske udgaver af Corsa OPC med omkring 200 hk.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...