© Opel

Tag på eventyr med Grandland X

Vinterferien er lige om hjørnet, og det er heller ikke for tidligt at planlægge sommerferien. Opels nyeste tilføjelse til X-familien, den markante SUV Grandland X, er skabt til eventyr og udgør den perfekte følgesvend på kør-selv-ferien. Læs her hvorfor.

22. januar 2018 af Opel

Timerne kan føles lange, når man drøner ned ad de europæiske motorveje. Sæderne irriterer, bilen er proppet til randen, børnene på bagsædet fryser og kedsomheden er enorm. Ikke i Grandland X – i denne bil ønsker man bare, at rejsen fortsætter og fortsætter. 

SUV’ens fordele

Med sit markante og dynamiske SUV-design er Grandland X en opsigtsvækkende bil, uanset hvor du befinder dig. Med muligheden for at toppe bilen af med et imponerende panoramatag kan kabinens rummelighed øges og omgivelserne lukkes ind. På denne måde kan du få det optimale ud af turen gennem eksempelvis Alperne.

SUV-designet har også den åbenlyse fordel af masser af plads – både på forsæde og bagsæde, og giver føreren et godt udsyn og overblik, så man føler sig som kaptajnen på et skib. Også komforten er i top. Med sine ergonomiske forsæder sørger Opel Grandland X for, at du sidder godt, uanset hvor langt du skal køre. De ergonomiske forsæder er certificeret af et tysk videncenter for sund ergonomi og sikrer, at du altid har en afslappet siddeposition.

Se kampagneprisen på Grandland X her.

Se Opels PR-Manager Erik Morsing præsentere de centrale forskelle mellem en SUV og en stationcar.

Du mærker ikke, det er vinter

Komforten i Grandland X er i top og øges kun af, at der er varme i forsæderne og mulighed for tilkøb af varme i bagsæderne – så der kommer ikke noget brok fra bagsædet – ikke om kulde i hvert fald. Og apropos varme: Der er også mulighed for at få varme i rattet, forruden og sidespejlene. Så vinteren og skiferien kan bare komme an – med Opel Grandland X findes der ikke dårligt vejr.

Se produktchef Steen Davidsen præsentere tre fede features ved Grandland X.

Nu må vi ikke glemme OnStar – din personlige sikkerheds- og serviceassistent, der kun er et enkelt klik væk i hele Europa. OnStar tilkalder eksempelvis hjælp, hvis du er involveret i en ulykke og kan hjælpe dig med at finde den nærmeste benzintank eller restaurant – også i udlandet.

Få den motor, der passer til dine behov – vælg mellem 1.6 dieselmotor med 120 hk og 1.2 benzinmotor med 130 hk – og i løbet af foråret forventes en kraftig 2.0 dieselmotor med 177 hk introduceret. Så fuld kraft fremad og afsted mod fremragende køreoplevelser!

Tag på eventyr med Grandland X, den er klar til det hele – det bliver grand!

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...