© Opel

Start efteråret i den imponerende SUV Opel Grandland X

Opels rummelige SUV er klar til at give dig den optimale start på efteråret med splinternye features og en komfort, der kan skræddersyes til dine behov. Læs mere om din nye følgesvend her.

10. september 2018 af Opel

Uanset om kør-selv-ferien går gennem Danmark eller via den tyske autobahn, er det rarest, når man kan nyde turen undervejs. I Opels Grandland X skal du hverken være nervøs for at sidde dårligt, frygte for sikkerheden eller gå på kompromis med køreegenskaberne.

Vi har at gøre med en testvindende bil, der af Bil Magasinet blev kåret som den bedste SUV til hverdagen blandt fem andre modeller fra bl.a. Peugeot og Skoda. I Grandland X kan du sætte dig godt til rette i en bil med masser af plads, der er perfekt til ture med hele familien. De ergonomiske forsæder er certificeret af et tysk videnscenter for sund ergonomi og sikrer, at du altid har en afslappet siddeposition.

Samtidig sidder man højt, så alle – og især føreren – har et godt udsyn og kan nyde udsigten ud over de danske kornmarker eller eksempelvis Alperne. Og skal man virkelig nyde køreeventyret i fulde drag, er der mulighed for at få bilen med panoramatag, så du føler dig som centrum for de smukke omgivelser.  

Se videoen om de moderne AFL-forlygter, der sikrer dig en god køreoplevelse både dag og nat.

Tilpasser sig køreforholdene

På de lange køreture kan Grandland X gøre nat til dag med det innovative adaptive LED-system. De adaptive LED-lygter giver 30 procent bedre sigtbarhed end halogenlygter, og kørelyset tilpasser sig automatisk vejforholdene for konstant at sikre dig et optimalt udsyn. Fjernlyset tilpasser sig ligeledes automatisk ved at slå fra, når der registreres modkørende, så du undgår at blænde andre og stadig bevare de bedste lysforhold.

Når man kører flere timer i træk, er vejret ofte omskiftligt, men også det tages der højde for. Bilen fås nemlig med IntelliGrip, der er et elektronisk vejgreb, hvor hjulene tilpasser sig underlaget og sikrer optimal fremdrift uanset om det sner, regner eller du kører offroad. 

Bliv endnu klogere på det elektroniske vejgreb, IntelliGrib, der får Opels Grandland X til at ligge perfekt på vejen. 

En bil med personlighed

Når køreturen kræver lidt underholdning, kan du benytte CarPlay via din Iphone, mens du kører. Carplay gør det muligt at lytte til musik eller benytte diverse apps. Det foregår selvfølgelig på en sikker måde, da du styrer det hele via stemmekontrol.

Få Grandland X med den motor, der passer til dine behov – vælg mellem 1.6 dieselmotor med 120 hk og 1.2 benzinmotor med 130 hk eller en kraftig 2.0 dieselmotor med 177 hk.

Så sømmet i bund og tag mod nye destinationer med Grandland X – bilen der overkommer enhver udfordring.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...