Opel Mokka-e

WOW! Opel Mokka er blevet genfødt og den ser hammergodt ud

Opel Mokka er netop blevet præsenteret i en ny generation, som både bringer et nyt og megafedt design med sig, men den er også ændret markant i teknikken. Læs alt om den hér!

24. juni 2020 af Anders Richter

Velkommen til Opel Mokka-e

Opel har netop sendt en nyhed ud med sin seneste model. Det er Opel Mokka, der kommer i en ny generation, og alt er fornyet.

Det første, du lægger mærke til er designet, som er markant forandret og langt mere interessant at kigge på. Det næste er, at den ikke siger en lyd. Den nye generation af Opel Mokka er nemlig fuldt elektrisk.

Opel Mokka-e

Ny Opel Mokka-e 

Den første generation af Opel Mokka kom til i 2012, og den blev ikke en kæmpe succes på vore breddegrader. I alt solgte den i 4.200 eksemplarer i Danmark, hvilket ikke er imponerende. Det skal den nye generation af Opel Mokka lave om på – og den har mange af værktøjerne til det. 

Opel Mokka-e

Designet er fedt på Opel Mokka-e

Lad os tale om designet først. Den er lidt kortere end forgængeren, men samtidig også lidt bredere. Den måler 416 cm i længden, hvilket er lige lidt kortere end en VW Golf (den klassiske målestok), som måler 428 cm. Der er plads til 350 liter i bagagerummet, og der er fem siddepladser. 

Fronten er helt klart en af dem, du lægger mærke til. Opel kalder sit nye snudedesign for Opel Vizor og Mokka er den første model til at modtage designdetaljen. Vi håber at se denne snude på tværs af programmet, for den pynter virkelig. 

Opel Mokka-e

Opel Mokka har en rækkevidde på 322 km

Elteknikken bør vi også lige runde, og de fleste er nok interesseret i at høre lidt om rækkevidden. Officielt ligger den på 322 km ifølge WLTP-tallet. Det er mere end f.eks. den nye MG ZS EV, der er lidt i samme størrelse som Opel Mokka.  

Batteriet er på 50 kWh, og det er muligt at lade den med op til 100 kW. Det giver dig mulighed for at lade den 80 pct. op på ca. 30 minutter. 

Opel Mokka-e

Mokka har tabt sig 140 kg

Topfarten er elektronisk begrænset til 150 km/t, og bilens elmotor leverer 136 hk og 260 Nm, så det bør giver præstationer i den familievenlige ende. En af fordelene ved den nye og elektriske Opel Mokka er også, at den faktisk har tabt sig 140 kg i forhold til den gamle. Det er imponerende, da vi typisk ser at elbiler tager lidt på pga. af de tunge batteripakker.  

Opel Mokka-e

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...