2018 Opel Crossland X
2018 Opel Crossland X

Derfor kan Opels nye SUV blive dit efterårs-crush

Har du planer om at finde en ny partner dette efterår til dine mange fremtidige timer på de danske veje? Så læs med her og se, om Opel Crossland X er din type

25. september 2017 af Opel

Du kender den sikkert allerede – Opel Crossland X, der i sommer gjorde sit indtog på de danske landeveje med helt nye features. Avanceret fleksibilitet og en ændret siddeposition er bare nogle af de elementer, Crossland X er udstyret med. Er du parat til den slags partner i dit liv?

Plads til spontane beslutninger

Hvis du er den spontane type, kan du hurtigt forvandle en kedelig efterårs-søndag inden døre til en actionpacked tur i skoven med hele familien, hunden og måske et par mountainbikes, hvis du elsker fart og frihed. 

Med 60/40 forskydelige bagsæder, dobbelt bagagerum med plads til op til 1255 liter, når sæderne lægges ned, og endnu flere avancerede fleksibilitetsløsninger er Crossland X’en altid frisk på dine ændrede planer. 

Fik du lyst til et spontant roadtrip? Bliv inspireret af Ditte Ingemanns tur rundt i Danmark i Opel Crossland X her:

Føl dig tryg med Crossland X

Selvom du selvfølgelig er en dygtig bilist, kan det alligevel føles meget rart at være i ekstra trygge hænder, når det kommer til sikkerhed på fire hjul. I Crossland X er der installeret automatisk nødbremse, der aktiveres ved fare forude. 

Den nye Opel fås også med intelligent fartpilot og assistenten Opel Eye, der begge sørger for, at du aldrig er i tvivl om, hvilken hastighed du skal køre og samtidig hjælper dig med at holde dig i din egen vognbane. Endelig bidrager SUV’ens ekstrahøje siddeposition kombineret med adaptive LED-lygter til et førsteklasses udsyn til vejen, der bidrager til sikker kørsel.

Hov, vi må ikke glemme OnStar – din personlige sikkerheds- og serviceassistent, der kun er et enkelt klik væk. OnStar tilkalder eksempelvis hjælp, hvis du er involveret i en ulykke. 

Oplev endnu mere af Crossland X’s sikkerudstyr lige her: 

Det er kun det indre, der tæller. Eller?

Udover Crossland X’s indre kvalifikationer, er denne bil også til dig, der ønsker en partner, der ser godt ud og som er underholdende at være i selskab med. Den nye SUV er praktisk indvendig, men stilfuld at betragte udefra. 

Endvidere kommer du ikke til at kede dig i Crossland X’s selskab, der selvfølgelig tilbyder Apple Carplay, så du hele tiden kan være connected med vennerne samt høre lige netop den playliste på din iPhone, som du er i humør til.

Fik du svar på, om Crossland X er din type? Hvis ikke, kan du lære den nye SUV bedre at kende her.

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.