Opel Adam med kanvastag

Elbetjent kanvastag vil til sommer kunne købes til under 10.000 kr.

17. januar 2015 af Bil Magasinet

Opel påstår, at lille Adam er den personbil på markedet med de fleste muligheder for individualisering. I løbet af sommeren kommer der endnu flere, når det bliver muligt at tilbøde et elbetjent kanvastag. Opel kalder taget Swing Top, og det er samme type som på Adam Rocks, hvor det er standardudstyr.

Som ekstraudstyr tilOpel Adam Glam blliver merprisen ca. 9000 kr. Taget fungerer i praksis som et stort soltag og kan åbne og lukke på fem sekunder ved hastigheder på op til 140 km/t. I Danmark har Adam Glam 1,4-liters motor på 87 hk eller 1,0T motor på 90 hk.

Fra sommeren kan Adam Glam 1,4 med 87 hk også leveres med Easytronic 3.0 automatgear til en merpris på 12.500 kr. Easytronic 3.0 er nyeste version af automatgearstypen, der kombinerer komforten fra et traditionelt automatgear med økonomien i en manuel gearkasse. Faktisk er forbrugstallet efter EU-normen bedre end med manuel gearkasse. Adam Glam 1,4 Easytronic kører op til 21,3 km/l, mens tallet for manuelt gear er 20,0 km/l. I forhold til tidligere versioner af Easytronic er skiftekomforten væsentlig forbedret med hurtigere og mere harmoniske gearskifte.

Antallet af udvendige karrosserifarver til Adam er øget og er nu oppe på 19 med tilføjelsen af to nye farver - ‘Forget about Grey’ and ‘Greenfellas’.

 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...