Opel Insignia Grand Sport
Opel Insignia Grand Sport

Nyt leasingprodukt: Få en ny bil hver tredje måned

Opel lancerer leasingtilbud med fast pris for ydelse, forsikring, ejerafgift og kilometertal.

6. maj 2017 af Steen Bachmann


Leasing stormer frem som finansieringsform. Der kommer nye produkter hver måned, og det seneste er lige løbet ind i redaktionens indbakke. Det går ud på, at du kan få en ny Opel hver tredje måned uden udbetaling.

Det er Opel Danmark A/S, der leverer og sælger produktet, billeje-specialisten Sixt, der står for klargøring, udlevering og aflevering, og Fleggaard Leasing, der finansierer det nye produkt.

Konceptet hedder Like2Go og omfatter alle omkostninger til bilen på nær benzin. Den månedlige ydelse afhænger af bilstørrelsen, men omfatter i alle tilfælde forsikring, vægtafgift og 2100 kilometer pr. måned. 

En Corsa koster 2.695 og en Astra koster 3.595 kr. pr måned. 

Opel Insignia Grand Sport
Opel Insignia Grand Sport


Det nye tilbud giver mulighed for at skifte bilstørrelsen hver tredje måned. Har man normalt kun brug for en Corsa, kan man i ferieperioder opgradere til en større bil som Astra eller Zafira.

Efter en bindingsperiode på tre måneder kan aftalen opsiges med en måneds varsel, og fungerer dermed som en abonnementsordning.

Minimumsalderen er 23 år, og man skal være i besiddelse af gyldigt kørekort. Biler, der bestilles på like2togo.dk, kan som udgangspunkt afhentes hos den lokale Opel-forhandler inden for syv dage.

Når bestillingen er afgivet, er aftalen bindende i tre måneder. Der er 14 dages opsigelsesvarsel. 

Indtil videre tilbydes Opel Corsa og Opel Astra via hjemmesiden, men andre modeller som den nye Insignia og den 7-personers Zafira kan også korttids-leases.

Opel Astra Sport Tourer
Opel Astra Sport Tourer

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...