Kom med ind i den nye Opel Astra

Opel Astra er blandt kandidaterne til titlen som Årets Bil 2016. Kig med, når vi ser nærmere på bilen

26. oktober 2015 af Bil Magasinet

Den nye Opel Astra er blandt kandidaterne til titlen som Årets Bil i Danmark 2015, og det forstår man godt, for denne bil er skruet rigtig fint sammen. Med en totallængde på 437 cm er den næsten fem cm kortere end den gamle, og akselafstanden er også et par centimeter kortere end den nuværende. På trods af det er pladsforholdene i kabinen ifølge Opel forbedret med bedre plads til både hoved og knæ ved bagsædet.

Motorprogrammet bugner også af fine tilbud. Billigste variant bruger en 3-cylindret 1-liters turbobenzinmotor med 105 hk og et blandet forbrug på 23,3 km/l. Motoren klarer det utroligt fint, og i direkte sammenligning med en 1,4-liters motor, der både har én cylinder mere, ét gear mere og 45 hk ekstra er det faktisk ikke svært at anbefale den brystsvage af de to motorer.

Priserne starter ved 199.990 kr., og billigste diesel – med 95 hk og et brændstofforbrug på 27,8 km/l – koster 249.990. kr. i Enjoy-udstyrsniveauet. Ekstraudstyr som et rudemonteret kamera ved navn Opel Eye der gør en række sikkerhedssystemer som f.eks. automatisk nødbremse mulig, koster 6.500 kr., mens LED-Matrix-forlygter, der automatisk tilpasser lyskegle og -styrke, beløber sig til 17.000 kr.

Kig med her, når vi viser lidt rundt i Astraen.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...