© Opel

Insignia Sports Tourer: Tag kontoret med på farten

Vejen til og fra kontoret kan være lang, og måske kører du flere 100 kilometer hver dag i forbindelse med dit arbejde. Hvorfor ikke gøre køreturene så komfortable, praktiske, sikre og ikke mindst så lækre som overhovedet muligt?

23. februar 2018 af Opel
Advertisement

Business Danmark og Jyllands-Posten kårede i slutningen af 2017 Opel Insignia Sports Tourer til Årets Business Bil i 2018. Den altoverskyggende årsag til sejren var, at bilen giver rigtig meget værdi for pengene. Den elegante model tilbyder innovativ teknologi og et overlegent design.

Indtag vejene med stil

Designet på den nye Insignia er skabt med inspiration fra Monza Concept, hvilket er tydeligt i de dynamiske linjer, der gør den sportslig, elegant og aerodynamisk i sit udtryk. Hør mere herom i videoen herunder. Med et væld af designmuligheder – eksempelvis panoramatag – kan du være både stilsikker og vise personlighed på samme tid.  

Se prisen på Insignia Sports Tourer her.

Innovative features

Ligesom designet er i top, er Insignia Sports Tourer også spækket med innovative features, der gør kontortiden i bilen både mere sikker og behagelig. Eksempelvis de blændfrie avancerede Intellilux ® LED Matrix-forlyger, der automatisk nedblænder det lange lys rundt om andre bilister og stadig holder resten af vejen oplyst op til 400 meter. Det øger både sikkerheden ved kørsel i mørke og fjerner risikoen for at blænde andre bilister. Se videoen herunder omkring Insignia-forlygterne.


Derudover fås Insignia med automatisk fartpilot, der hjælper med at forebygge frontale kollisioner, og samtidig hjælper dig til en afslappende kørsel ved at bremse og accelerere, og fastholde en fastsat afstand til bilisten foran. Det er især optimalt til de lange ture, hvor man bruger mange arbejdstimer i sin bil.

Sid godt

Bruger du hele dagen på kontoret, er det vigtigt med en god kontorstol, der giver den rette støtte de rette steder. Når bilen er din arbejdsplads, er det ligeså vigtigt med gode sæder. Som standardudstyr kommer Insignia med et ergonomisk sportsforsæde, der er blåstemplet af AGR – et videnscenter for ergonomi. Så kan du forkæle din ryg på de lange ture, og justere sædet på en lang række forskellige måder, så det passer dig bedst. 

Et sikkert kontor

Også sikkerheden er i top i Insignia Sports Tourer. Opels sikkerhedsteknologier byder på features som fx automatisk nødbremse med alarm for fodgængere, blindvinkel- og vejbaneskiftalarm. Features, der hjælper til en sikker og afslappende kørsel, der er essentiel efter en lang dag på landevejen, og giver dig fuld kontrol over din Insignia.  

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...