© Opel

Insignia Grand Sport: Spækket med innovativ teknologi

Intelligente lygter, topmoderne sikkerhedssystemer og avanceret parkeringsassistance – for bare at nævne en lille del af pakken! Opel Insignia Grand Sports innovative teknologi hjælper dig med at slappe af, når du er på vejen og fås til en overkommelig pris.

18. maj 2018 af Opel

Insignia har allerede modtaget prisen som Årets Business Bil 2018 af Business Danmark. I kåringen blev der særligt lagt vægt på den store værdi for pengene samt bilens innovative teknologi.

Med Opel Insignia Grand Sport får du ikke alene et ekstremt stilsikkert og smukt køretøj, der er designet med inspiration fra Opels konceptbil Monza Concept. Du får også en af de mest innovative biler på landevejen til en pris, der er tilgængelig for de fleste.

Insignia Grand Sport begynder ved kr. 303.980, og der er et væld af muligheder for at skræddersy den med ekstraudstyr, sådan at den opfylder netop dine behov. 

Topmoderne sikkerhedssystemer holder pulsen nede

Det er selvsagt vigtigt at kunne holde roen og overblikket, når du sidder på motorvejen, og her giver Opel Insignia Grand Sport dig alle de redskaber, der skal til for at din hvilepuls holder sig i ro.

Sikkerheden er i førersædet, og du får blandt andet otte airbags og den avancerede førerassistancepakke ”Opel Eye” med fodgængerregistrering og automatisk City Emergency-bremse. Derudover fås den med parkeringsassistance og HUD (Head-Up Display), der giver dig fuldt overblik, uden du behøver at fjerne blikket fra vejen. 

Se videoen om din personlige førerassistent, der gør din kørsel sikker og nem.

LED-lygter tilpasser sig forholdene

Lys er ikke bare lys. Moderne teknologi har også gjort sit indtog på fronten af din bil, hvor der er mulighed for at opgradere dine LED-lygter, hvis du ønsker det. Med muligheden for de banebrydende Intellilux LED Matrix-lygter, er du nemlig altid garanteret den perfekte oplysning af vejen foran dig.

De intelligente lygter blænder automatisk ned, når du møder modkørende trafik, og lygterne vinkles således, at vejen oplyses op til 400 meter frem uden at genere dine medbilister. Med systemet koblet til, så slår det lange lys automatisk til, når du kører over 50 kilometer i timen, og slår fra, når du kommer under 35 km/t. Lygterne fås som ekstraudstyr til modellerne Dynamic og Innovation.

Bliv klogere på de smarte LED Matrix-lygter, hvor du aldrig skal blænde ned.

Insignia Grand Sport har din ryg

De lange ture på landevejen kan tage hårdt på din ryg, og så er det svært at koncentrere sig om kørslen. Derfor kommer Opel Insignia Grand Sport med certificeret ergonomiske sportsforsæder, der både sikrer en fremragende kørekomfort og minimerer risikoen for rygsmerter.

Sæderne har derudover indbygget ventilation- og opvarmningssystem, der enten kan køle eller varme din ryg efter behov. Endelig kan man vælge at opgradere til Wellness AGR-sæder, der har indbygget massage og memory-funktion, som husker netop dine indstillinger.

Opel Insignia Grand Sport er alt i alt en bil i luksusklassen til en pris i middelklassen, og du kan legende let modellere den efter netop dine behov.

Kom med og oplev det innovative interiør i videoen herover.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...