Blå Opel Mokka X

Opel Mokka X byder på 3 nye features

Opel Mokka har fået en ordentlig tur, når det kommer til design, komfort og teknologi. Nu hedder den Mokka X, og du kan se nærmere på de nye features lige her.

31. marts 2017 af kommerciel redaktion for Opel

Brænder du for hestekræfter og en firehjulstrækkers råstyrke, men har du også hang til design og komfort, der er til at betale? Opels nye Mokka X er en raffineret videreudvikling af den populære Mokka, som har fået en ordentlig tur, når det kommer til design, komfort og teknologi.

Opels opgradering af Mokka forener drengedrømmen om dristighed med voksenlivets behov for bekvemmelighed. Her får du af de stærkeste 3 features i Mokka X.

1. Et design, der skaber opmærksomhed på vejen

Mokka X er et resultat af den nuværende Mokka, der har fået et gevaldigt facelift, især bilens design. Udvendigt er de bløde former skiftet ud med et maskulint udtryk, ekstra kørehøjde og store dæk – præcis som man forventer af en førsteklasses firehjulstrækker. Indvendigt har instrumenteringen også fået en overhaling med integreret 8” touch farveskærm, færre knapper og simpel betjening, som giver en mere enkel og jævn køretur.

2. Sidder du godt, kører du godt

Alle har prøvet at møve sig ind i en bil i knæhøjde og udholde lange ture i ubekvemme sæder. Glem det. Opel Mokka X har ergonomiske sportsforsæder, der tilpasser sig din ryg, og den høje siddeposition er ikke kun god til at belure bilen ved siden af, men giver også optimalt udsyn på vejen og gør både ind- og udstigning langt mere bekvemt - øget komfort giver øget køreglæde.

Se de ergonomiske sportsforsæder i videoen her: 

3. Bliv connected og få hjælp, når du har brug for det

Snak med dine venner, bestil din yndlingsmad eller få den sidste aftale i hus, mens du drøner derudad. Bilens topklasse infotainment lader dig connecte og snakke frit, mens intellilink-systemet forbinder dig med Apple CarPlayTM eller Google Android AutoTM, og giver dig den bedste underholdning direkte fra din mobil på bilens farveskærm. Det integrerede online service- og sikkerhedssystem, Opel OnStar, lader dig regulere din bil gennem din smartphone, hjælper dig med at finde vej, og hvis uheldet er ude, giver systemet dig bilens diagnose eller sørger for akut hjælp, hvis du får brug for det. 

Oplev Apple Carplay i videoen her: 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...