Opel Corsa baner vejen, når du skifter fra to til fire hjul

Skal du i 2018 bytte rejsekortet og den kilometertrætte cykel ud med en bil, der kan håndtere al slags transport, præcis når du behøver det? Så hvil blikket på Opel Corsa.

1. januar 2018 af Opel

Det er en stor beslutning at vælge den første bil. Både teknik, design, sikkerhed og størrelse er vigtige spørgsmål at stille sig selv, før beslutningen kan tages, og så gør det jo heller ikke noget, hvis din første bil oven i købet kan håndtere konstante forandringer. 

Opel Corsa er en ideel førstegangsbil, da den let og intelligent kan følge din personlige udvikling mange år frem. Størrelsen på minibilen er både passende til dig som enkeltpassager, men kan, med blandt andet justerbar bagagerumsbund, også sagtens gøre plads til golfudstyr eller måske et monstrum af et barnesæde. 

Din rejsebuddy de næste mange år


Der er flere grunde til, at Opel Corsa er en minibil, der bestemt ikke lader sig begrænse af sin størrelse. Med 1.0 turbomotor med 6-trinsgearkasse, City Mode Servostyring og mange flere innovative features, er minibilen ikke kun sikker og nem at håndtere i et travlt bymiljø med smalle, klaustrofobiske parallelparkeringer – den passer også til længere køreture.

Corsaen kan nu endnu nemmere blive din trofaste rejsebuddy de næste mange år – hvad enten drømmejobbet kræver lange køreture eller ligger i indre by få kilometer væk. Sommeren byder nemlig på en eksklusiv pris på Corsa – læs mere her.

Corsa giver dig optimal sikkerhed til din bykørsel – se video herover: 

Skab drømmebilen – selv


Det er ikke kun de tekniske egenskaber, der er værd at bringe på banen, når det kommer til Opel Corsa. Designet bør også nævnes. Du kan selv være med til at skræddersy din drømmebil med flere forskellige valgmuligheder til indvendigt interiør, fælge og farvevariationer, så du kan skabe præcis den bil, der passer til dig og dit humør.

Har du ikke designer stående på CV’et? Ingen grund til panik. Opel giver naturligvis en hånd, hvis du har brug for det. 

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.

Måske er du interesseret i...