Opel Insignia
© Opel

5 stærke grunde til at Opel Insignia er flagskibet, du hopper ombord på

Bilen er et af de absolut vigtigste køb. Den skal opfylde dine kørselsbehov og samtidig matche din personlige stil. Den nye Opel Insignia er netop kåret til Årets Businessbil 2018 af Business Danmark og Jyllands-Posten. Glæd dig til Opels flagskib med et hav af innovative features.

24. november 2017 af Opel

Den nye, stilsikre Insignia Grand Sport blev lanceret tidligere i år og er nu kåret til Årets Businessbil 2018. Oplev den endnu mere attraktive og konkurrencedygtige Insignia end sin forgænger. 

Her er 5 grunde til, at netop denne bil bør indtage din garage i nær fremtid. 

1. Bliv oplyst med de kloge Matrix-forlygter

Er vejen det eneste, du har brug for at se, når du kører hjem sent om aftenen? Så er Insignias nye, blændfrie IntelliLux LED Matrix-forlygter skabt til dig. Lygterne er klogere end nogensinde, og de er i stand til elegant at styre forlygternes lyskegle udenom andre med- og modkørende bilister i en afstand på helt op til 400 meter. På den måde er det kun selve vejen, der bliver lyst op. Præcis, som du har brug for. 

Oplev Matrix LED-forlygternes intelligens i videoen her: 

2. Et flagskib, der er skabt til sin chauffør

Du ved måske allerede, at det er vigtigt for din ryg, at du sover i en god seng og sidder i en tilpasset kontorstol. Det samme gælder faktisk dit bilsæde – især hvis du dagligt bruger mange timer på landevejen. Derfor fås Insignia Grand Sport med ergonomiske, certificerede sportsforsæder, der med massagefunktion sikrer din komfort og velvære.

3. Nye og stærkere motorer

Insignia Grand Sport er den perfekte kombination af luksus og muskler. Opel har nemlig tilført bilen helt nye kræfter med nye motorer på 1.5 turbo og 140 eller 165 kh samt mulighed for enten en sporty 6-trinsgearkasse eller en luksuriøs 8-trinsgearkasse. Seeees!  

4. Føl dig som en boss med 24-timers personlig assistance

For dig der lever en travl hverdag på farten, er en hjælpende hånd kærkommen. Insignia Grand Sport er udstyret med OnStar - vores 24-timers online serviceassistent, der kan assistere med alt fra bildiagnoser og nødopkald til booking af dit næste hotelværelse. 

5. Fleksibilitet og rummelighed forklædt i luksuriøst design

På trods af et mere luksuriøst og smallere, coupé-lignende udtryk er Insignia Grand Sport langt mere rummelig end sin forgænger. Med et bagagerum på min. 490 liter og fleksible bagsæder, der let kan lægges ned, kan du hurtigt få god plads i din bil uden at gå på kompromis med designet. Derudover er der ekstra god benplads i kabinen for en mere behagelig køreoplevelse. 

Se videoen her og hør mere om designet: 

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...