Mand finder sjælden Lamborghini hos eneboer og genopliver den orange tyr

Han havde hørt rygter om, at der skulle gemme sig en orange Lamborghini i området omkring sin gamle tante. Med utrolig held finder han frem til bilen. Her kan du se hele den unikke historie.

20. januar 2017 af Mathias Brandt

Den 20 minutter lange video er fra ende til anden en fantastisk historie om, hvordan bilentusiasten Jeff besøger nogle slægtninge i Oregon. Her fortæller hans tante om en orange sportsvogn i området.

Via en ihærdig søgen får han med hjælp fra sin søster, som var nyhedsjournalist i området tilbage for 20 år siden, kontakt til en kameramand, som husker, at han i tidernes morgen lavede en reportage om mandens orange bil, som vist nok var en Lamborghini. 

Han får hans adresse og kører ud til mandens bopæl - en øde ranch med navnet “Hidden vally ranch” (Gården i den gemte dal).

"Vil du ikke hellere se den i virkeligheden?"

Han banker på døren, og en 90 år gammel manden ved navn Earl åbner døren efter noget tid.

Ved hjælp af deres fælles interesse for biler får han åbnet op for snakken og bliver inviteret indenfor. Snakken går, og pludselig ser Jeff et billede af en orange Lamborghini Miura S, som hænger på køleskabet.

Jeff spørger interesseret ind til billedet, hvilket får Earl til at spørger om, han ikke hellere vil se den i virkeligheden. Jeff aner næsten ikke, hvad han skal sige, men går med Earl ud til en lukket garage, hvor han tager coveret af den bil, som Jeff har hørt flere historier om.

Bilen havde stået stille i 15 år, og gennem årene havde mus spist halvdelen af bagagerummet og generelt set trængte den til en kærlig hånd.

Men bilen var ikke til salg, så i stedet valgte Jeff den venlige vej ind til Earl. Over en årrække besøger Jeff den gamle mand med jævne mellemrum, indtil han en dag desværre dør af alderdom. 

Jeff, som er en af de få, som kender til bilen, får lov at købe den og går i gang med en større restaurering. Men det er enormt vigtigt, at bliver bliver holdt original, så i stedet for at omlakere bilen, får Jeff en ekspert til ordne lakken. Resten af bilen bliver også nænsomt bragt tilbage til sin oprindelige stand.

Se videoen og få hele den magiske historie fra Jeff selv:

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, så snart du har tilmeldt dig nyhedsbrevet.