Baggsy drifter
© Larry Chen/Monster Energy

Monster-drifter med 1.200 hk gæster Danmark

Der bliver med garanti smurt enorme mængder gummi på asfalten, når Monster Energy's 1.200 hestes Nissan GT-R kommer på besøg i Danmark. Vi glæder os allerede

30. april 2018

Det bliver vildt, når dørene til Odense Congress Center for anden gang slås op i anledningen af Auto Show Denmark. Sidste år kunne publikum opleve en lille Mazda MX-5 med Mad Mike bag rattet i den store race-arena uden for hallerne. I år er det en noget større og måske endnu mere sindssyg bil, der er stjernen i showet.

Det hele kommer til at foregå i weekenden mellem den 11.-12. august 2018

Bilen er en helt unik Nissan GT-R, som under hjelmen ikke længere har en V6’er med turboer – nu ligger der en potent V8’er også med turbo. Og effekten? Den er oppe på vanvittige 1.200 hk! Kombineret med bredbygning fra Liberty Walk, fælge fra Rotiform og meget andet lækkert, er det her verdens måske mest specielle Nissan GT-R.

Auto Show Denmark åbningstider

 Lørdag den 11. august fra kl. 10 til 18. 

 Søndag den 12. august fra kl. 10 til 16.

Erfaren chauffør

Bag rattet sidder den dygtige drift-kører Steve Baggsy Biagioni fra England. Du kender måske ham – og bilen – fra videoen Battledrift #2, hvor han drifter mod en Lamborghini Murcielago, som er set over en million gange på Youtube.

Men til august er det altså muligt – for første gang i Danmark – at opleve bilen for fuld skrald i den nu endnu større race-arena til Auto Show Denmark, når Monster Energy lander med Baggsy, den vilde GT-R og en masse andre overraskelser i bagagen.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...