Nu har Rebellion løftet sløret for David Heinemeiers Le Mans-racer

David Heinemeier Hansson er klar til Le Mans for Rebellion-teamet, som i samarbejde med danske Zenvo har udviklet en ny racer til dette års 24-timers løb. Her kan du se billederne.

28. april 2017 af Esben Skrumsager

Når årets store 24-timers løb skydes i gang på banen i Le Mans, bliver det med masser af danske islæt. Dels er der – som der efterhånden er god tradition for – masser af danske racerkørere, som deltager i det benhårde racerløb, men i år er der også noget særligt ved en af bilerne på banen.

Rebellion-raceren, der hører til i LMP2-klassen, er nemlig udviklet i et strategisk samarbejde med den danske superbil-producent Zenvo, som i deres ydmyge rammer i Præstø på Sjælland skaber tekniske løsninger, som selv et veletableret Le Mans-team gerne vil have fingrene i.

Sådan samarbejder Zenvo og Rebellion

Samarbejdet gælder primært gensidig udveksling af viden og teknik. Zenvo får adgang til Rebellions løbsaktiviteter og de ni faste piloter, der er tilknyttet teamet. Rebellion får adgang Zenvos tekniske viden inden for motor- og transmissions-teknologi og Zenvos viden om produktion af gadebiler. Du kan læse mere om samarbejdet her: Zenvo indgår samarbejde med Le Mans-team.

Herunder kan du se billederne af dette års Rebellion-racer i LMP2-klassen.

Måske er du interesseret i...