Michael i topform før Le Mans

Michael Christensen scorede 3.-plads i Laguna Seca i Porsche 911 RSR

4. maj 2015 af Bil Magasinet

 

Efter en flot andenplads i sæsonpremieren på FIA WEC-serien på Formel 1-banen Silverstone, var Michael Christensen for en kort bemærkning tilbage i det amerikanske TUDOR-mesterskab, hvor han sent søndag aften var på dobbeltarbejde for Porsche North America i løbet på Laguna Sega. Den unge dansker var stand-in for to af teamets normale racerkørere, og Michael Christensen delte #911 med franskmanden Patrick Pilet og #912 med Jöerg Bergmeister. Ikke nogen helt normal opgave at forberede sig til.

”At skulle skifte mellem to biler i et løb på 2 timer og 40 minutter kræver ikke kun en ekstraordinær forberedelse, men også et ekstraordinært strategiarbejde både for vores indsats i løbet men også i pitten,” forklarer Michael Christensen, der sluttede dagen med en tur på podiet som nummer tre sammen med Patrick Pilet, mens den anden Porsche endte løbet på femtepladsen.    

Weekendens race på den ikoniske Laguna Sega var sidste stop for Michael Christensen inden Le Mans, og den danske fabrikskører glæder sig over resultatet.

 

”Det var et svært race, hvor vi kæmpede hårdt fra første omgang. Konkurrencen i GTLM klassen er utrolig tæt, og vi skulle klemme alle fartressourcer ud af vores Porsche 911 for at følge trop med de to BMW’er, der sluttede foran os, uddyber Michael Christensen.”

Med en anden- og en tredjeplads i sæsonens to første motorløb ser danskeren frem til Le Mans, hvor ambitionen og drømmen er den helt store triumf som klassevinder.

”Le Mans er årets højdepunkt, ikke kun personligt, men også for Porsche. Og jeg føler, vi er godt forberedt. Intet er sikkert på Le Mans, men vores indikationer er gode og jeg ser vildt meget frem til den franske løbsklassiker,” slutter Michael Christensen.

Måske er du interesseret i...