Mitsubishi Space Star

Mitsubishi med billig forsikring til 18-årige

Ny lille Space Star er ikke bare billig. Der er yderligere fordele forbundet med købet af den

7. august 2014 af Mikkel Thomsager

Når Mitsubishi introducerer den nye lille Space Star i weekenden den 16.-17. august, blive rdet ikke bare til de tidligere annoncerede konkurrencedygtige priser. Med introduktionen følger også billig forsikring til unge, billig leasing og billig finansiering.

Space Star, som ikke må forveksles med Mitsubishien af samme navn fra slutningen af 90'erne, er en stor mikrobil, der i størrelse kan måle sig med Nissan Micra. Den blev introduceret som Mitsubsihi Mirage på andre markeder i 2012, og nu kommer den til Danmark under Space Star-navnet selv om det er en helt anden biltype, end de sidste Space Star i Danmark.

Basis-udgaven får Mitsubishi lille 71 hestes 3-cylidret motor på 1.0 liter (som tidligere lån i Smart-modellerne) og "Inform"-udstyr for 89.990 kr. Allerede her er aircondition, radio/CD- afspiller, el-justerbare sidespejle, fjernbetjent centrallås, 5 døre og 5 siddepladser standard.

For yderligere 10.000 kr. (99.990 kr.) får man en 80 hestes 1,2 liters version af samme 3-cylindrede motor og "Inform"-udstyr som fylder el-ruder for og bag, el-justerbare sidespejle m. varme, varme i forsæder og mørktonede ruder oven på.

For yderligere 25.000 kr. (114.990 kr.) får man samme motor med "Intense" udstyr, hvilket yderligere føjer fuldautomatisk klimaanlæg, Bluetooth, ratbetjent fartpilot og radio/CD, nøglefri adgang og start, blinklys i sidespejle, læderrat- og gearknop, tågeforlygter og 15” alufælge til udstyrslisten. Den model fås med CVT-automatgear for yderligere 15.000 kr.

Ud over de konkurrencedygtige priser, er Mitsubishi-importøren klar med en stak finansielle følgeprodukter.

Unge bilister fra 18 år kan således købe Space Star med en 1-årig forsikring til 6.900 kr. uanset bopæl og skadeshistorik. For en 25 årig er prisen også lav, nemlig kun 3.637 kr.

Forhandlerne kan herudover tilbyde finansierier fra 992 kr. pr. måned, og privatleasen fra 1.950 kr. pr. måned med 9.995 kr. i engangsbetaling inkl. serviceaftale, og alle nye Space Star sælges med 3 års gratis vejhjælp.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...