Opslag Bil Magbasinet #317/1802 2017 Mitsubishi Eclipse Cross

Hvorfor overfuser I Mitsubishi?

Det nye Bil Magasinet er på gaden nu. Her synes en læser, at vi har gang i en decideret slagtning af den nye Mitsubishi Eclipse Cross, Læs kritikken og ikke mindst vores svar her:

10. januar 2018 af Mikkel Thomsager
Mitsubishi Eclipse Cross i fart rød skrå forfra

Til Bil Magasinet.

I det nye Nummer af Bi Mlagasinet er der en test af den nye Mitsubishi Eclipse Cross. Artiklen er en lang slagtning af bilen. Det lyder som om den er ringere end en Lada fra 1980erne. 

Det hedder sig blandt andet at "Instrumentbordet er taget direkte fra den gamle Outlander". Det passer ikke! Der er da meget nyt på instrumentbordet, bl.a. skærmen som er meget anderledes end den i Mitsubishi Outlander.

Min anden bil var en Mitsubishi Colt fra 1998. Det var en fin lille bil, bl.a. kan det nævnes at servostyringen var perfekt afstemt, det vil sige lidt til den faste side.

Den havde sit eget design med baglygter, der ikke går rundt om hjørnerne. Jeg føler jeg stemples som idiot, hvis jeg nogensinde har kunnet holde af en Mitsubishi.

Det kan undre at tidligere storsælgende modeller som Mitsubishi Galant og Mitsubishi Colt er udgået uden at der er kommet en afløser. Det nævnes der intet om i artiklen, det handler blot om hvor forfærdeligt ringe Mitsubishi Eclipse Cross er.

Jeg overvejer om jeg skal fortsætte som abonnent på Bil Magasinet.

Venlig hilsen 

Arne Duelund Nielsen

Hvis du gerne vil være blandt de første til at modtage Bil Magasinet i din postkasse, så kan vi anbefale, at blive abonnent. For kun 99 kr. kan du få tre numre af Bil Magasinet, direkte ind af brevsprækken. Klik hér

Kære Arne.

Tak for din mail, som vi har stor respekt for.

Siden Bil Magasinet blev lanceret, har vi været et interessemagasin med holdninger. Vi anmelder biler, lige som filmanmeldere anmelder film. Det fordrer, at vi tager stilling til bilerne.

Vi mener, det giver læseren værdi, at vi forholder os til de biler vi kører, frem for blot at referere til dem. Det har været en kerneværdi i Bil Magasinet siden det allerførste magasin.

Det giver dig og alle andre læsere mulighed for at forhold sig til bilen. Det betyder på ingen måde, at vi forventer, at du er enig med os, og det gør således heller ikke dig til idiot, fordi du mener noget andet.

Du kan og bør tage stilling til bilerne efter eget forgodtbefindende, men gerne med udgangspunkt i vores kritik. De elementer vi påtaler, kan vel være ting, som du synes godt om - og omvendt.

Jeg er ganske enig i din vurdering af Mitsubishi's portefølje, og Bil Magasinet har gennem mange år givet både ros og ris til mange Mitsubishi-modeller, som vi gør det med alle mærker. 

Personligt er Lancer Evo IX en favorit. Men det gør ikke alle Mitsubishi-modeller til lige vellykkede modeller, og vi opfatter det som vore forpligtelse over for dig som læser, at sige til og fra, når det er påkrævet.

Vi håber du forstår og måske sågar kan værdsætte denne indstilling. Det tror vi mange læsere gør.

Med venlig hilsen

Mikkel Thomsager
Chefredaktør, Bil Magasinet

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...