© bilmagasinet.dk

Første billeder: 2012 Mitsubishi Colt

Ny verdensbil kommer til Danmark i efteråret 2012

15. november 2011 af Steen Bachmann

---opdateret 15. november 2011--

De første billeder af den kommende nye Colt viser en forsigtigt designet hatchback, der ikke skiller sig ud fra konkurrenterne i klassen. Op til Tokyo Motor Show i december 2011 viser Mitsubishi to billeder af minibilen Mirage, der er rettet mod det japanske marked. Den danske importør bekræfter, at det er den kommende nye Colt.

© bilmagasinet.dk

---original artikel fra 19. januar 2011-----

Mitsubishi præsenterer en ny verdensbil i Genève den 1. marts. Arbejdstitlen er Global Small, og der er tale om en kompakt bil med fem døre, der skal prissættes i den lave ende. Bilen på billederne her en konceptbil, der varsler den endelige udgave.

© bilmagasinet.dk

Den nye model er planlagt til at gå i produktion til marts 2012 på Mitsubishis nye fabrik i Thailand, som bliver nummer tre i rækken af fabrikker i Thailand. Produktion af den nuværende Colt stopper samtidig med lanceringen af denne nye model.

© bilmagasinet.dk

Global Small-konceptbilen har et forbrug på op mod 30 km/l og en CO2-udledning på 90-100 g/km. Den har aut. start/stop-system, og den endelige model vil kunne fås med 1,0- og 1,2-liters benzinmotorer med· en 1.0 - 1.2 l kompakt motor med regenerativt bremsesystem, der opsamler energi fra nedbremsninger og genanvender det ved acceleration.

Den nye model skulle blive lettere end Colt, vil kunne fås med en ny generation af CVT trinløst gear, og nyudviklede bremser og dæk.

Forventet dansk introduktion er endnu ikke oplyst.

 

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...