Den allersidste Lancer Evolution er netop sat til salg

Hvis du vil sikre dig den allersidste Evo-udgave af Mitsubishi Lancer, skal du til at skynde dig – auktionen slutter på fredag.

12. september 2016 af Mathias Brandt

Mitsubishi har tidligere bekræftet, at de ikke kommer til at producere flere Mitsubishi Lancer Evolution. Nogensinde.

Og nu er det absolut sidste chance, hvis du vil have fingrende i et nyt eksemplar af Lancer Evolution. Den sidste model er nemlig sendt på auktion.

Mitsubishi har kaldt den 1600th Final Edition, og den vil blive bortauktioneret på Ebay til fordel for velgørenhed.

Det er den tiende udgave af Lancer Evolution gennem tiden, og her på Bil Magasinet undrer vi os ærlig talt over, hvorfor Mitsubishi har valgt at aflive Lancer Evo, da den på mange måde passer ind i måden der produceres biler på idag. 

Opskriften med en forholdsvis lille motor og stor turbo er efterhånden det, vi ser alle bilproducenter gøre, og derudover kommer Mitsubishi i den grad til at mangle en topmodel i programmet.

Ikke desto mindre er det det, vi må forholde os til nu. 

Sidder du med en drøm om at få fingrene i den, så kan du nå det endnu. Auktionen slutter først fredag, og bilen har i skrivende stund 24 bud, hvor det højeste er på 60.600 dollars – eller hvad der svarer til omkring 400.000 kr.

Til auktionensprisen skal du så lægge told, moms og registreringsafgift, hvis den skal på danske plader. Indtil auktionen slutter på fredag kan du følge den her.

Overskuddet går til den amerikanske fødevareorganisation Feeding America Riverside San Bernardino og Second Harvest Food Bank of Orange County.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...