MG ZS EV rød set forfra

Her er den engelske... Øhhh kinesiske elbil, som skal blive et hit i Danmark

MG ZS EV er en elbil-SUV og har kontantpriser fra 219.995 kr. Nu er importøren også klar med skarpe leasingpriser. Få Bil Magasinets introduktion til modellen i artiklen hér.

14. august 2020 af Anders Richter & Mikkel Thomsager

MG er klar med leasingpriser

MG er en ny spiller på det danske bilmarked – i hvert fald med de nye kinesiske ejere. De er klar til at indtage det danske marked med den nye ZS EV-elbil, som kommer til at blive interessant. Vi har allerede testkørt bilen, hvilket du kan læse mere om længere nede i artiklen hér, og nu er importøren klar med danske leasingpriser. Og de ser spændende ud. 

MG ZS EV rød kabine

Her er leasingpriserne på ZS EV

Kan du leve med den mindste variant af MG's elbil kaldet ZS EV Comfort, kan du lease den for 2.995 kr. om måneden. Leasingaftalen kører i 36 måneder med op til 15.000 km om året. 

Vil du hellere have den mere veludstyrede Luxury-variant, skal du hoste op med 3.495 kr. om måneden i stedet.

Fælles for de to er en udbetaling på 4.995 kr. Husk at det kan være, det er relevant for dig med et ladeabonnement. Læs evt. Bil Magasinets prisguide til opladning af elbil lige hér!

Det er nogle ret skarpe leasingpriser på MG ZS EV, og vi glæder os til at se, hvordan de danske købere (eller leasere om man vil) tager i mod den. Læs vores test af modellen herunder for at se, om du er fristet af den kinesiske brite.

MG ZS EV rød profil

Første tur i MG ZS EV i Danmark

Første tur i MG ZS EV på danske veje, afslører en overraskende rummelig elbil med pæn finish, 1. generations sikkerhedsudsyr og med neutrale køreegenskaber.

Se videotesten af MG ZS EV længere nede i artiklen eller ved at klikke hér!

Bil Magasinet fik den første korte tur i det reintroducerede bilmærke første bil omkring importørens (Nellemann gruppens) hovedkontor i Fredericia, og den tur gav en indtryk af en bil, der kan gøre en god figur i det aktuelle danske marked, måske ikke mindst fordi importøren, Nellemann der også har den danske import af Kia, kan levere næsten fra dag til dag.
MG ZS EV rød set bagfra

MG ZS EV har en fin størrelse

I størrelse placerer MG ZS EV sig ca. midt mellem Peugeot 2008 og 3008, med en overraskende god udnyttelse pladsen i kabinen. Finishen i kabinen er pæn uden at være prangende, og betjeningen er lige efter bogen. Dog savner man et egentligt klimaanlæg. Selv i den dyre version skal man selv justere på varmetilførslen i kabinen.

Husk, du kan også læse vores første test af MG ZS EV, da vi kørte den tilbage i 2019, ved at klikke hér!

MG ZS EV ladestik i fronten

MG ZS EV kan leveres nu!

MG ZS EV har pænt sikkerhedsudstyr, men det virker som om det er 1. Generations løsninger. Vejbaneholderen er voldsom i sin funktion, og der er en del hylen fra advarselstoner i forskellige situationer.

Husk at vi hver måned nørder biler i Bil Magasinet, så husk at starte dit abonnement på Bil Magasinet i dag ved at klikke hér!

Alt i alt er der dog mere, end man kan forvente i en elbil med en motor på 136 hk, og et batteri 44,5 kWt til 220.000 kr. Læs mere om priserne længere nede i artiklen. Hertil kommer den kendsgerning, at MG, modsat stort set alle andre konkurrenter, kan levere elbilen næste med det samme. Importøren har adgang til et stort lager af biler, som allerede står i Europa.

Se vores videotest af bilen herunder!

MG ZS EV kabine

Artiklen herunder er handler om priserne på MG ZS EV og stammer fra 15/5-2020

Velkommen til Danmark MG ZS EV

MG som bilmærke er kommet retur i Danmark, og det går stærkt med introduktionen af den nye bil. Det er Nellemann Gruppen, der står for at importere bilen til Danmark, og som du tidligere har kunnet læse om, så kan modellen, som lystrer navnet MG ZS EV, bestilles og betales online, selv om der også vil være fire fysiske butikker, hvor du kan prøvekøre den. Læs mere i artiklen hér!

Og endelig er priserne på bilen klar, og de ser skarpe ud, hvis du spørger os:

 • MG ZS EV Comfort koster 219.999 kr.
 • MG ZS EV Luxury koster 249.079 kr.
MG ZS EV

Her er udstyret i MG ZS EV

MG ZS EV er udstyret med en hel del som standard – altså i grundversionen, som hedder Comfort. Du får bl.a.

 • 16” alufælge
 • Nøglefri betjening
 • Aircondition 
 • LED kørelys
 • Parkeringssensor i bag
 • Læderrat

8” touchskærm med navi og Apple Carplay (forberedt til Android Auto),

I Luxury-versionen får du desuden følgende ekstra: 

 • 17” alufælge
 • Elektisk foldbare sidespejle
 • Regnsensor, varme i forsæder
 • Panorama glassoltag
 • Bakkamera
MG ZS EV kabine

Alt det, du skal vide om MG ZS EV

Af andre interessante facts kan vi nævne at batteriet har en kapacitet på 44,5 kWh, hvilket giver MG ZS EV en rækkevidde (på papiret i hvert fald) på 263 km. ZS EV kan samtidig lade med op til 80 kW, hvilket gør, at du kan komme fra nul til 80 pct. på 40 minutter. 

Elmotoren yder 136 hk, hvilket dog begrænser morskaben en smule. Nul til 100 km/t tager derfor hele 8,2 sekunder, hvilket gør det til en af de langsommere elbiler. Til gengæld er det også en af de billigste. 


MG ZS EV euroncap crashtest

5 stjerner af EuroNCAP til MG ZS EV

MG ZS EV er også netop blevet crashtestet af EuroNCAP, hvor den opnåede de maksimale fem stjerner.

Følg med på bilmagasinet.dk og husk at starte dit abonnement på Bil Magasinet i sin trykte form i dag ved at klikke hér! På den måde kan du følge med, så snart vi får mulighed for at teste MG ZS EV på dansk jord.

MG ZS EV

Herunder kan du læse nyhedsartiklen om MG ZS EV fra 7/8-2019

Det var I 2006 at MG overgik til kinesisk eje, da de sidste rester af en selvstændig britisk bilindustri faldt sammen. Mærket blev købt af SAIC, som er en af Kinas største bilproducenter, og det er dem, der nu vil genindtage Europa med MG-mærket.

Det bliver dog på ingen måde med en nyfortolkning af den gamle MG B eller Midget, men derimod en helt ny 100 pct. eldrevet SUV kaldet MG ZS EV, som udelukkende skal sælges via nettet.

MG ZS EV får rækkevidde på 263 km

Modellen er på størrelse med en Nissan Qashqai, dog med fem cm længere mellem akslerne, hvilket antyder større rummelighed i kabinen. Motoren er på 143 hk, og batteriet på 44,5 kWt, hvilket MG opgiver til en rækkevidde på 263 km efter WLTP-normen. Det svarer reelt til ca. 200 km.

SAIC har faktisk produceret og markedsført adskillige MG-modeller siden 2006, men I Europa er det kun briterne, der har haft mulighed for at købe bilerne, og successen har været begrænset.

MG ZS EV

De første biler klar i til september

Nu håber SAIC på større succes med en pan-europæisk lancering over internettet.

MG får således ikke en forhandler i Danmark eller for den sags skyld andre steder, men ifølge en dansk pressemeddelelse vil firmaet meget gerne levere biler i Danmark.

MG ZS EV vil udelukkende blive solgt online. Der vil blive mulighed for at arrangere lokale kundeoplevelse i samarbejde med nationale eller regionale distributører i første omgang i Storbritanien og Holland, men senere i andre lande.

I Storbritanien og Holland er MG ZS EV prissat til hvad der svarer til 240.000 kr. uden afgift, hvilket antyder en dansk pris lige under 300.000 kr. Udstyrsniveauet er dog endnu ukendt.

De første biler leveres til kunder her allerede i september. 

MG ZS EV interiør

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...