Mercedes V-klasse Vito smadret bil

Vred Mercedes-ansat smadrer 50 biler med bulldozer

Okay afsløret - han blev fyret efterfølgende, men det var alene frygten for en fyring, der fik ham i gang!

6. januar 2021 af Gustav Reeh Persson

Vred medarbejder er dyr i drift over ferien

En medarbejder på en Mercedes-Benz fabrik i det nordlige Spanien er fyret efter at han protesterede mod mulige masseafskedigelser. 

Den 38-årige mand formåede at kapre en stor Caterpillar bulldozer, der var parkeret uden for anlæggets grund, og kørte gennem hovedporten om natten den 30. december.

Det vurderes, at han har smadret 50 Mercedes'er af modellerne EQV, V-klasse og Vito. Prisen for festen løber op i 15 mio. danske kroner i biler alene, og de skal nok også have en ny hovedport.

Hovedport kørt over

Hovedportens forfatning efter bulldozer havde været forbi

Bulldozeren blev fundet 21 km væk

Efter 50 biler skulle man tro, han kølede ned, men åbenbart var han ikke færdig.

Først kørte han væk med bulldozeren og smadrede en parkeret bil. Efterfølgende gik han efter de nye produktionslinjer, der er den primære årsag til, at der forventes massefyringer, men her blev han stoppet af sikkerhedsvagter.

Sikkerhedsvagterne havde ingen procedurer for en bulldozer på fabrikkens parkeringsplads ala Fast and Furious style, men en mand på vej mod produktionsfaciliteterne kan stoppes. 

Mercedes V-klasse EQV Vito smadret bil

Manden er arresteret

Hans vrede resulterede heldigvis ikke i nogle tilskadekommende. Han er blevet arresteret og venter at blive sigtet for ødelæggelse af privat og offentlig ejendom. 

At han ikke nåede produktionsfaciliteterne betyder, at fabrikken ikke behøver at lukke ned og at fyringerne stadig vil ske. Nu med denne medarbejder øverst på listen. 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...