Vi leger med Mercedes-AMG G63 6x6

I det nye nummer af Bil Magasinet har vi lånt den gigantiske Mercedes-AMG G63 6x6. Kig med, når vi viser rundt i den gigantiske vogn her.

17. december 2015 af Anders Richter

På Bil Magasinet har vi længe forsøgt at få lov til at prøve kræfter med den ultimative Mercedes, Mercedes-AMG G 63 6x6. Men selv om Mercedes plejer at være medgørlige med at lade pressen prøve sine køretøjer, var det som om, at de også selv var en smule skræmte ved tanken om at lade journalister køre rundt i dette monstrum.

Vi troede egentlig, at vi måtte en tur til Dubai for at finde et eksemplar, men så var det, at vi modtog et opkald fra Silkeborg. Bilforhandleren Lysdahl Nellemann havde nemlig fået en 6-hjulet Mercedes G-klasse ind, og den var allerede solgt til (surprise!) Dubai. Men vi kunne da godt få en tur, inden den skulle sendes sydpå.

I det nye nummer af Bil Magasinet (nr. 292), der er på gaden nu, kan du derfor læse om, hvordan redaktionschef Anders Richter tog til Silkeborg og tilbragte en fantastisk dag bag rattet af den gigantiske bil. Og som han skriver i artiklen:

"Det er første gang, jeg har følt mig lille, når jeg har stået ved siden af en bil. Jeg måler selv 185 cm i højden, men det er ingenting i forhold til den ekstreme G 63 6x6. Der er nemlig 228 cm på det højeste sted. Og som om det ikke er vildt nok, så er den 588 cm i længden."

Kom med en tur rundt om bilen her.


Læs hele reportagen om vores tur i Mercedes-AMG G63 6x6 i det nye nummer af Bil Magasinet, der er på gaden nu.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...