© bilmagasinet.dk

Verdens bedste bil (set fra bagsædet)

Uge 38/13 Mercedes-Benz S500 HOT

19. september 2013 af Mikkel Thomsager

I dag udkommer Bil Magasinet nr. 265, hvor du blandt andet kan læse om den nye Mercedes S-klasse. Glæd dig til det. Det er om ikke verdens bedste bil - fra bagsædet.

Bag rattet kører den såmend ikke så meget bedre end andre luksusbiler. Den er naturligvis fuldstændig tyst, retningsstabiliteten er skinne-agtig, affjedringen læser vejen, inden den fjedrer, og alt glider så blødt og lækkert, at din vandseng føles som et terrassegulv i sammenligning.

Mest imponerende er dog bagsædet. I hvert fald i testbilen, som var en lang version med ekstraudstyr for 900.000 kr. oven i basis-prisen for en S500 L på 1.959.000 kr.

Her kan de to separate bagsædepladser justeres og indrettes på utallige måder med mulighed for at ringe til chaufføren via den interne telefon (ingen ved hvorfor), "hot stone" massage med individuel justering af massage-temperaturen, og naturligvis masser af underholdning fra tv, radio eller andet.

Med andre ord, en bil der skal køres fra bagsædet, og hvem vil det? Men imponerende er det.

Glæd dig til de flotte billeder af bilen, lavet af Søren Juul i København, og lyt til testen af Mercedes S500 L i bilradio på radio24syv her, mens du surfer videre.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...