Mansory Gronos Evo S P900
© Mansory

Tuner har ny bil klar til Darth Vader

900 hestekræfter fra det største stygeste monster, man kan lave ud af en Mercedes G-klasse. Se billederne her, af den mest ekstreme tuning af Geländerwagon i lang tid.

15. maj 2022 af Gustav Reeh Persson

Nyt monster fra Mansory

Den nok mest kendte Mercedes-tuner hedder Brabus. I 2021 kunne de præsentere en ny version af Mercedes G-klasse med 900 hk kaldet Rocket 900. Tunerkonkurrenten Mansory kunne ikke dy sig for at overgå Brabus og har præsenteret deres egen udgave ved navn Gronos Evo S P900.

Navnet indikerer hvor vanvittig Mansorys model er, og det er ikke kun på grund af motoren. Mansory har holdt sig lidt tilbage ved kun at matche Brabus' variant med 900 hk. De har dog fået 150 Nm mere ud af maskinen så det samlede moment er hele 1.200 Nm. Monsteret udleder 350 g. CO2 pr. km. og kører 6,8 km/l.

Mansory Gronos Evo S P900

Kombinationen af sort/orange er valgt af kunden og kan ændres, hvis man er en af de 10 der køber en

© Mansory

Designet er lige efter bogen

Mansory har som sædvanlig gjort designet til helt deres eget. Gronos har fået et seriøst bodykit med kæmpe skærme, ny kølergrill og kulfiberdetaljer overalt. Der er lige efter Mansorys designfilosofi. De går dog lige til grænsen med en muskuløs kølerhjelm og en vanvittig spoiler, der simpelthen ikke hører hjemme på en SUV af den størrelse. 

Der produceres i alt 10 eksemplarer af monsteret og alle leveres til Mellemøsten. 

I kan læse hvad Mansory tidligere har begået af ekstravagante designbrølere ved den majestætiske Rolls Royce Cullinan eller mod den allerede lynhurtige Ferrari 812 GTS

Mansory Gronos Evo S P900
© Mansory
Mansory Gronos Evo S P900
© Mansory Instagram

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...