Spies' Mercedes 600 kan blive din i weekenden

Er du vild med Simon Spies og gamle Mercedes'er, så har vi fundet bilen til dig. Rejsekongens Mercedes 600 kommer nemlig på auktion til Classic Race Aarhus, som afholdes i weekenden.

23. maj 2016 af Anders Richter
Simon Spies var kendt som en levemand med hang til damer og dyre biler. Og hvis du levede i København i 60'erne og 70'erne, er der stor sandsynlighed for, at du på et eller andet tidspunkt er støt på Simon Spies' kortege af sorte Mercedes'er.
 
Rejsekongen var nemlig glad for at køre rundt i de dyreste og største køretøjer, og derfor indkøbte han ikke bare én men hele to Mercedes 600, som var topmodellen dengang. Biler og Penge har denne gang fundet frem til den ene af de to biler, som blev kaldt for "Lille Frede", og vi fortæller dig alle historierne, som knytter sig til bilen og ikke mindst Simon Spies, der ejede den. 
 
Hvis du går går og drømmer om at få bilen til at stå hjemme i garagen, kan vi afsløre, at den kommer på auktion i denne weekend (28.-29. maj), når der afholdes Classic Race Aarhus. Læs mere om bilen på Silverstone Auctions hjemmeside og se indslaget nedenfor, hvor Mikkel Thomsager og Anders Richter tager et kig på den spændende bil. 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...