Mercedes SLR Vision Concept: Vi håber de bygger den!

Vi er vilde med nyfortolkningen af mægtige Mercedes-Benz SLR McLaren – nu mangler vi bare, at Mercedes sætter den i produktion

11. december 2018 af Mathias Brandt


Da Mercedes-Benz lancerede deres vilde SLR McLaren, var den futuristisk og vild. Det er den stadig i dag. 

Da den forlod fabrikken tilbage i 2003 var den udstyret med en V8-motor med kompressor, der fik effekten op på 626 hk. Selvom der er gået 15 år siden den første SLR McLaren blev leveret til en kunde, er det stadig en vanvittig hurtig og imponerende bil. 

Det rumænske designfirma Invisive har lavet deres nyfortolkning, som er intet mindre end fantastisk. 

De har formået at forene Mercedes' moderne design med formerne fra SLR. Alt sammen i en stilfuld pakke.  

Stadig kun fri fantasi

Selvom bilen ser livagtig ud, findes den desværre kun som computerillustrationer og fri fantasi. Men det skal ikke stoppe os fra at drømme. 

Man kunne nemt forestille sig, at den blev udstyret med den velkendte 4-liters V8 AMG-motor, som yder helt op til 639 hk i Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ 4-Door. Dertil kunne det krydres med hybrid-teknologi. 

Men det er alt sammen spekulationer - sandsynligheden for, at Invisive's fortolkning nogensinde bliver til noget, er forsvindende lille. Men imponerende - det er den.

Giv Bil Magasinet i julegave

Giv Bil Magasinet i julegave til en du holder af. Vi har gjort det nemt og hurtigt at give gode julegaver. På Magasinetgaver.dk kan du nemlig nemt og hurtigt få julegaven i hus. Du bestemmer selv, om det skal være 5, 8 eller 12 måneders abonnement på Bil Magasinet. Læs mere om julegaven her

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...