Så avanceret er den nye C-klasse

Redaktionschefen tager slips på og undersøger, om den nye Mercedes er en bedre bil end den regerende BMW

19. april 2014 af Bil Magasinet

Hvis du er villig til at bruge lidt ekstra penge på din bil, vil du blive glad for nyheden om, at Mercedes netop har sendt sin nye C-klasse på gaden. For allerede fra første sekund kan du se, at der er sket ting og sager.

Designet henter kraftig inspiration fra S-klassen, som ankom sidste år, og det er ikke nødvendigvis skidt. En S-klasse koster dog langt over en million kroner, men heldigvis kan du få den mindre C-klasse fra lige under en halv million kroner, og den føles i høj grad også som en luksusbil. Samtidig kan du få et hav af nye gadgets, men som du kan se i indslaget her, stiger prisen  dramatisk, så snart du sætter et par krydser på ekstra-udstyrslisten.

I klassen for eksklusive mellemklassebiler findes der dog en anden tysk hersker - nemlig BMW 3-serie. Siden den kom i 2011 har den siddet trygt og roligt på tronen, men nu udfordrer C-klassen BMW'en. Tag med Bil Magasinets redaktionschef Anders Richter ud at køre i C-klassen:

Fotograf og produktion: Claus Møller

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.