Nyt Mercedes-mærke skal kæmpe mod Tesla og BMW i-serie

Mercedes-Benz ventes at offentliggøre et nyt bilmærke ved Paris Motor Show i oktober måned. Det nye mærke skal stå for Mercedes’ elbilsproduktion og går derfor i direkte konkurrence med BMWs i-serie og Tesla Motors.

10. august 2016 af Daniel Bohnsen

Et nyt bilmærke ser ud til at være lige på trapperne. Og det er nogle af de velkendte tyske bilspecialister i Stuttgart, der står bag.

Mercedes’ nye elbilsmærke, der endnu ikke har et officielt navn, skal til en start producere fire biler, der alle skal være rent elektriske og altså ikke gøre brug af hybridteknologi. 

Der skulle være tale om to sedaner og to SUV’er med en rækkevidde på omkring 500 kilometer per opladning, det skriver gtspirit.com.

De nye elbiler vil formentlig bygge videre på det designsprog, Mercedes præsenterede med konceptbilerne F 015 og Concept IAA. 

De to konceptbiler, der blev offentliggjort på henholdsvis CES i Las Vegas og Frankfurt Motor Show, havde nemlig begge ren elektrisk drivlinje. 

Derudover var de showcases for nye aerodynamiske landvindinger med blandt andet formbare karosseridele og fælge. Det skal vi nok ikke forvente at se i Mercedes' nye el-modeller, men deres futuristiske design bør gå igen.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...