Mercedes E-klasse 2020 grå forfra

Den faceliftede Mercedes E-klasse er næsten ikke til at kende

Mercedes E-klasse får et tydeligt facelift, som glatter dens rynker ud, og der er da også lidt ny teknik til dem, som går op i det. Læs alt om den nye model lige hér!

3. marts 2020 af Mikkel Thomsager

En ny Mercedes E-klasse står klar i Danmark i løbet af foråret, og du bliver ikke i tvivl, når du ser den. Selv om der reelt er tale om en revision af den kendte model, som er fra 2016, tager især fronten sig anderledes ud. Nye lygter og grill giver den nye E-klasse større lighed med den mere 4-dørs coupé, CLS. Teknisk set er det dog grundlæggende den kendte E­-klasse, der har fået en opdatering.

Den største tekniske ændring finder man i motorrummet, hvor den reviderede E-klasse kommer med ny 4-cylindret benzinmotor med både turbo og el-kompresser og 48 volts mild hybrid system. Motoren yder 200 hk plus 15 hk fra el-motoren, som mest af alt giver blødere funktion til stop/start-systemet og lettere igangsætning.

Mercedes E-klasse 2020 hvid kabine

Ny sikkerhedssystemer

Sikkerhedssystemerne er opdaterede. Det gælder næsten alle de aktive køresystemer herunder den aktive fartpilot, den aktive bremseassistent, blindvinkel-assistenten og mere.

Indvendig er kabinen stort set uændret. På listen over ekstraudstyr er der mulighed for at vælge et nyt rat, med to dobbelte tværgående eger, som giver mulighed for endnu flere kontakter og touch kontakter på rattet.

Derudover er infotainmentsystemet opgraderet, og det såkaldte MBUX-system, der giver mulighed for at give talekommandoer, er også blevet bedre. Desuden fås E-klassen nu også med mulighed for at udnytte den nye ”Car-to-X” teknik, som er et system, der sætter bilen i stand til automatisk at kommunikere med andre biler og vejudstyr under kørslen.

Læs mere om den hvordan den nye Mercedes E-klasse så kører i et fremtidigt nummer af Bil Magasinet. Husk at aktivere dit abonnement i dag!

Mercedes E-klasse 2020 grå bagfra

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...