Mercedes SLS AMG
Mercedes SLS AMG© bilmagasinet.dk

Mercedes magneten

Uge 21/10 Mercedes SLS AMG HOT

27. maj 2010 af Mikkel Thomsager


Den nye mågevinge - Mercedes SLS AMG - har været i audiens på redaktionen, og det var en storslået oplevelse. Det er længe siden, vi har haft en bil, der vakte så megen opmærksomhed. Du kan samle et Folketing, bare ved at holde for rødt.

Jeg har det lidt svært med retro-biler, men SLS imponerer så rigeligt alene ved sin tekniske formåen. Mågevingedørene bliver nærmest et charmerende kuriosum, selv om det er dem, der trækker den store opmærksomhed.

AMG-motoren er et fantastisk maskineri, som er en gevinst for en hvilken som helst Mercedes. I SLS AMG er den klar i den hidtil kraftigste version, men stadig uden trykladning (yes!!!!).

Den har super respons og et fantastisk kraftoverskud, som sparker hjernen om i nakken fra 0-100 km/t, akkompagneret af den mest fantastiske lyd. Jeg tog mig selv i at køre gennem den lokale tunnel otte gange på en dag, bare for at få brølet - igen.

Kabinen er mere brugbar end raceragtig, sådan som du vil forvente af en Mercedes, og i modsætning til næsten alle konkurrenter, er undervognen afstemt til, at du ikke bare kan leve med, men nyde hele bilen på lange ture. På alle måder en fantastisk og unik bil.

Anders Richter og Claus Møller har lavet en super fed video om hele oplevelsen. Det program kommer den 10. juni, men se teaseren for det her:

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...